trebam neki dobar newsgroup program, opcenito za citanje news-a i ako je moguce da ima sto bolju podrsku za attachmente upload i download jer najvise visim na binariesima
Printable View
trebam neki dobar newsgroup program, opcenito za citanje news-a i ako je moguce da ima sto bolju podrsku za attachmente upload i download jer najvise visim na binariesima
Ja koristim 40tude dialog, definitivno najmočniji... Tu ti je još i ružni Forte Agent i Microplanet Gravity koji se više ne razvija službeno (neslužbeno potraži Superplanet Gravity) no nisu nikad podršku za naša slova složili do kraja...
Postoje posebni programi samo za binse ako ti je do toga...
Od svih ovih news readera koje sam do sada proboa definitivno je IMO najbolji 40Tude Dialog. Probaj ga, uvjeren sam da ćeš ga i dalje ostat koristit :)
evo skidam newsbinaries 4.3, no dajte josh prijedloga
40tude - kad ga iskonfiguriraš i zaboraviš na njega - tvoje je samo da čitaš...
Evo vam i dio mog score fajla, možda vam pomogne, uglavnom kopira sve vaše postove (i postove koji su niže u threadu u odnosu na vaš post) u poseban direktorij "Collection" koji je potrebno ručno kreirati... Isto tako potrebno je podesiti u Settings->Server/Identity Settings->Identities:
+ Dialog generates Message-IDs
+ Generate from: (neko ime, kod mene je info-mob.com)
U grupi hr.alt.cellular.gsm.binaries dodjeluje povisuje score za 100 postu koji ima više od 200 linija (pa je za pretpostaviti da se radi o attachmentu, a ne o nekom komentaru), kasnije se mogu takvi postovi pofarbati u drugu boju ili nešto sl...
Ako netko ima još koji zanimljiv rule neka posta ovdje...
Code:[*]
=+999 From "Goran Juric"
=+980 References "info-mob.com"
!copy(Collection) Score %>979
[hr.alt.cellular.gsm.binaries]
+100 Lines %>200
evo naso. preporuka za binse program se zove NewsShark. najjednostavniji od svih isprobanih