Tražim Exilia:cant break me down Dal ju možda tko ima ili možda znate od kud da ju skinem? Treba mi hitno. Probao sam sa winmx-om al bez uspjeha.
Unaprijed zavaljujem. :spin:
Printable View
Tražim Exilia:cant break me down Dal ju možda tko ima ili možda znate od kud da ju skinem? Treba mi hitno. Probao sam sa winmx-om al bez uspjeha.
Unaprijed zavaljujem. :spin:
dc++ .................................................. .................................................. .....
Pokušao sam al neznam kak se traže pjesme.
1. file-> settings-> sharing...odresi šta želiš šerat,stavi folder u kojem je minimalno 1gb jel se inače nećeš moć nigdje spojiti
2. stisni onu plavu ikonicu što izgleda ko my computer
3. pojavit će se lista hubova,dvoklikaj na što više njih(desibeats,light network,420.....)
4.nakon minutu dvije,klikni ikonicu koja izgleda kao povećalo(lupa)
5. upiši Exilia can't break me down,označi kvačicu "only users with free slots,na onoj traci "file type" promjeni iz any u audio
6. stisni search
7. plati pivu kad me vidiš:)
Probao sam kako si rekao al ne pali. Upisao sam i recimo eminem što bi valjda trebao nači al ništa. Daj ak ti nije problem skini mi pjesmu pa mi ju pošalji na mail. Platim pivu (ak treba i gajbu)
jesi uopće spojen na hubove? jel vidiš usere u hubovima i koliko šeraju?
promjeni tamo negdje u settingsima iz active u passive ili obrnuto,eMule probaj,soulseek... ako i dalje nebudeš nalazio,pošalji mi mejl pm-om
Sam Fisher ja volim da cinim dobra djela. za tebe sam skinuo pjesmu i sad cu ti je poslat na mejl. so... give it to me...
poslano. :beer:
killa je dvocjevka , 100%
andrei to nikad nebi napravio