ima li neko krack sa kojim mogu da igram igru sims na 6600
skinuo sam sa foruma i ne radi
ako neko ima neki drugi neka posalje
faki85@yahoo.com
Printable View
ima li neko krack sa kojim mogu da igram igru sims na 6600
skinuo sam sa foruma i ne radi
ako neko ima neki drugi neka posalje
faki85@yahoo.com
probaj instalirat novi n-gage game libs pack pa vidi jel ce ti sta pomoc. ono ti je samo patch za arenu
1webspace.biz/hrco/n-gage_game_fix/nokiangagelibspackv200s60symbianoscracked-hexpda.rar
ngage_patch(1_sis_for_all_working_n-gage_games_on_6600)
1webspace.biz/hrco/n-gage_game_fix/ngage_patch(1_sis_for_all_working_n-gage_games_on_6600).part1.rar
1webspace.biz/hrco/n-gage_game_fix/ngage_patch(1_sis_for_all_working_n-gage_games_on_6600).part2.rar
ni meni ne rade simsi nokia 7610
ni meni sa crackom ne radi na 6600 ver 5.27
meni pise kad skinem onaj libs pack "memory low delete some data first",a imam 120mb slobodnog prostora!sta da radim?Ili jel postoji neki drugi nacin da mogu da igram sims
valjda ti fali ram memorije= Citat =:
Izvorno postao vucic
glupsti, imam 7610 s 380MB slobodnoh na kartici i 5MB na telefonu i izjavljuje da nema dosta mjesta...ocito je problemu igrici,,treba neki drugi fix.
nije glupost nego istina. ako ti kaze da je "memory too low. please turn off some aplications" znaci da ti fali rm memorije. iskljuci aplikacije drzanjem tipke meni, pa c. inace n-gage ima 10mb rama. to pogledaj s fexplorerom
Ljudi jel imate vi neki fix kako bi mogao igrati sims-e na 6600?
= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
meni u oxygenu za n gage ram memory pokaže 18176Kb!
toliko i ima ngage a 10 mb rama ima 6600 zato i nece da radi a koji inace oxygen koristis ja nijedan nisam uspeo da krekujem
to je 18mb ROM memorije, a RAM ti je 10mb
joj da,my bed.a kako onda objašnjavaš da igre na 6600 zezaju?koliko 6600 ima rom memorije?= Citat =:
Izvorno postao ..::HRCO::..
to ne ovisi samo o rom memoriji,mnogi drugi parametri imaju ovdije utjecaja ukljucujuci i fw jel nece svima iste igre radit na istom mobu, sto je cest slucaj= Citat =:
Izvorno postao guzda
zasad koristim oxy 2.03,a imam i 2.2,ali mi nakon reinstalacije xp-a neće raditi.sad skinuo 2.4.0.5 s newsa.nadam se da će raditi= Citat =:
Izvorno postao djole33
a da li n gage igre rade na 6630?
zasada svaki symbian mobitel moze pokrenut barem neku n-gage igru (ovo barem neku kazem zbog n3650 na kojoj se moze vrtit sonic i ove manje zahtjevne igre)....
tako i na 6630 rade odredene igre,mozes pogledat u nokia-symbian podforum tema postoji... pa opet meni ne rade sve navedene igre posto onaj tko je piso popis ocito je imo drugaciji fw nego ja.
Verujem da ste primetili ali ja po treci put molim da mi neko kaze da li postoji fix za 6600! JEL POSTOJI?