Ovim želim izjasnit da nisam triput bannan nego dva puta,i mislim da je kazna prevelika s obzirom na prošle bannane članove koji su napravili jako veliku štetu i to u najmanje 10 postova i dobili kaznu od 14 dana ili manje.
Printable View
Ovim želim izjasnit da nisam triput bannan nego dva puta,i mislim da je kazna prevelika s obzirom na prošle bannane članove koji su napravili jako veliku štetu i to u najmanje 10 postova i dobili kaznu od 14 dana ili manje.
evo . sad ti napokn pise tolko zeljeni natpis ispod nicka
neznam, sto se mene tice vise si mi dosadio sa tim forsanjem reputacija
mozda ti treba tak nes da se malo ohladis , iako bi mozda i 2 3 tjedna bilo dost
ovo je čist dosta za hlađenje...
Malo previse ali kaj ja tu mogu.. :)
@zappan vjerovatno si skužio da sam ja zeus,nemoj se ljutit ovaj nick koristim samo zbog PM-ova,bilo je i onih koji su jaaaako psovali i dobili ba od 7 ili 14 dana i čak su se prijetili "bum ga ubil"
Toliko si dobio jer je to treći ban po redu. Da je prvi, vjerojatno bi dobio jedan tjedan ili manje.
kak si samo uspio se ponovno regat , jedino prek drugog kompa eventualno.
baš si uporan
a kaj ti to znaci,kad i dalje nerems gledat "zeusove" pmove
zanimljivo nisam znao da se ne moze regat na dva nika sa jednog kompa a i nisam ni pomislio na takvu potrebu..ma sta se brines oko bana bilo ih je i bit ce jos...kad vec imas drugi nik pici sa njime i pazi sta radis...naucio si valjda lekciju i pravila ponasanja i sudjelovanja...:wall:= Citat =:
Izvorno postao Gruntovčan
:retard: :retard: :retard: :retard: :retard: :retard: :retard: :retard: :retard:= Citat =:
Izvorno postao jdabic1
imas ti problema???'?
1.Ovo mi je kao prvo drugi ban a ne treći
2.Nisam se regao sam svog kompa nego mi je to od lege nick a on mi je samo dao njegov password i može se regat dvaput sa istog kompa
Smanjite mu kaznu...1.bilo je i vecih prekrsaja i dobili su manje kazne
2.ima 2 bana,ne 3
3.kaj ste ga napiknuli-prvo reputacija a sad mjesec dana ban...kaj je sljedece?
pa za svaki prekršaj se plaća neka kazna,a on će ih dobivat
sve dok se ne počne ponašat kao i ostali članovi....
I ja bih ponekad opsovao ili poslao sve u PM (private message) ili tako nešto. Pa se suzdržim.
Ako se svi pridržavamo nekog reda, onda se stvarno SVI trebamo pridržavati tog reda.
Tako je. Treba se držati nekakvog reda.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
I ovo mu je treći ban. Ne drugi
Prvi ban: 6459-001 - zeus
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9321
Drugi ban: 6459-002 - zeus
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9477
I treći ban: 6459-003 - zeus
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=9759
neko je bio vrijedan.,..
jdabic - jos cekam objasnjenje za ono gore
Nema problema zappan samo ostavi taj ban,neće to dugo trajat
Sad mi je fakat dokuferilo!
Zeus dobio si ban TI, a ne tvoj nick, dakle ban je dobila osoba koja stoji iza nicka, kakav god da on bio!
Ma vidi ti njega! On na forumu najnormalnije klafra sa svojim novim nickom kao da se ništa nije dogodilo! Mislim stvarno! Nemoj se igrati zeus da ban ne bi postao trajan! A nove nickove mi lako pronađemo kome u stvari pripadaju!
Banam 'Neznam???' bez dodatnih objašnjenja, ovdje je sve rečeno!
U žalbe možeš postati i sa starim nickom.
Nisam uopće puno postao,samo imaš 3 poštena posta i da hoću baš bit na forumu mogu otić kod burajza u njegovu sobu i ić po forumu i to sa novim nickom
jooooj koje si ti djete , pa postoji fakin IP broj , po tom te skuze!!!!
sta si tolko uporan
Ali očito nisi shvatio poantu. Tu se*eš po ovom forumu i buniš se kad te netko ban-a a da netko tak sere po onom tvom forumu ti ne bi napravio isto?
ajd zeus primiri se malo...
...nakon onog djeljenja neg. reputacija ovo je dobar potez..."zeus", što sad ako si bannan, makar ćeš moći posvetiti više pažnje svom forumu...
Zeus rekao sam ti da se ne igraš. Bez brige, brzo bi te mi skužili. I nemoj da idemo u kost.
Dobro ti je cyberphere rekao... ti na svom forumu niti ne dozvoljavaš da se komentiraju moderatori.
Ako imaš žalbu, napiši je i argumentiraj, mi ćemo razmotriti, usvojiti ili odbiti.
ovo je treća kazna a ne druga, to što druga kazna nije bila zabrana pristupa forumu, nego skidanje rep. bodova, to je ne čini ništa manje kaznom.
kazna od mjesec dana ostaje, to na što sam dodijelio kaznu nije jedini zeusov post kojim se dotiče i komentira reputacije, do sada smo strpljivo brisali i šutjeli zbog toga. sad bi bilo dosta toleriranja zeusovog ponašanja. kao što su ovdje neki spomenuli, vrijeme je da se zeus počne ponašati ko i svi ostali...
žalbu odbijam zbog nenavođenja argumenata protiv kazne u prvom postu koji je žalba
:closed:
što se tiče otvaranja drugog nicka, to ću obrisati, nema potrebe za tako nečim. ovdje se može postat žalba ako postoji osnova za nju i sa nickom koji je bannan. a što se tiče otvaranja novog nicka 'zbog PM-ova' - bannanom članu da sam želio dozvolit PM-anje, to bih ostavio dozvoljenim, ali to za bannanog člana nije dozvoljeno kao ni postanje po ostatku foruma.