Bok !!
Imam V550 @ V620. Danas sam bio na vip-ovim stranicama i od tamo sam si poslao njihove mms postavke. Poruka je stigla, unio sam 38591 i taj profil mi se nakeljio u WEB SESIJE i to s oznakom lokota, kako sad uklonit taj profil ??
Printable View
Bok !!
Imam V550 @ V620. Danas sam bio na vip-ovim stranicama i od tamo sam si poslao njihove mms postavke. Poruka je stigla, unio sam 38591 i taj profil mi se nakeljio u WEB SESIJE i to s oznakom lokota, kako sad uklonit taj profil ??
Postoji jedan file na mobu, zove se WEBSESSIONS (nema ekstenziju). Najlakše ti je da ga obrišeš (preko kompjutera, naravno). Ali tako ostaješ bez SVIH postavki za WEB i MMS, tako da ćeš ih morati ponovno kreirati (znači, zapiši si settingse na papir ili tako nešto).
File se, inače, da i editirati sa hex-editorom, da se otključaju sessioni koji su locked, ali nije jednostavno. Ja sam to jednom uspio, i još netko na forumu, ali bilo je hrpu posla, tako da mislim da je najlakše da si zapišeš settingse i obrošeš dotični file, pa manualno kreiraš profile sa ssettingsima koje već trebaš.
Ako se ne varam MSS ima mogucnost brisanja / editiranja postavki za web i mms !
Pozdrav
ne na nekim brand telefonima tipa V550 Vodafone. postavke su sa lokotima i nedaju se brisati niti editirati.
= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
da to je sto kazes..ne da se izbrisat na telefonnu al preko kompa se to da kao sto je rekao BD..
Pa pokusaj preko pk2man-a za WEBSESSIONS postaviti 70000 - tj da ga mozes brisat ... onda bi se trebali lokoti maknut !
Javi nam rezultat jel ti to uspjelo sto ti BlueDevil rekao.
e i mene zanima javi!!bog
naravno da tako uspjeva..ajd svi imate najvjerovatnije beckup moba na kompu...skinite websesions trenutni sa moba i zamijenite da sa originalnim i nema vise lokotica...provjereno radi ..= Citat =:
Izvorno postao darioilic
Evo za one voljne:
Pomoću P2Kman skinite file /a/WebSession i otvorite ga hexeditorom (XVI32).
Sa desne strane vidjeti ćete tekstualni prikaz filea. Tu potražite naziv Web Sessiona kojeg želite otključati. Kliknite na prvo slovo naziva. Sada bacite pogled na lijevu stranu i obratite pažnju na tri kućice koje se nalaze lijevo od selektirane.
Trebalo bi pisati 03 05 00. (možda i 01 05 00 ili 00 00 00). Promijenite srednji broj u 04 i prvi broj u 03 ako već nije (provjerite prije toga da li je XVI32 u overwrite modu - pod tools opcija overwrite mora biti checkirana).
Opet se prebacite na desni prozor programa i scrollajte dolje dok ne nađete isti web session još jedanput (da, ponavljaju se, što je mnoge, uključujući i mene izludilo). Kliknite na prvo slovo i u lijevom prozoru ponovo obratite pažnju na tri kućice lijevo od selektrirane. Prvu kućicu promijenite u 03, a drugu u 04, ako već nisu.
Save file, sa P2Kman uploadajte na mob, obavezno promijenite atribut filea na 4, restartajte mob i to bi trebalo raditi.
Ovo je uglavnom iz sjećanja i nesređenih bilješki pa unaprijed sorry ako ne radi.