Evo samo jedno malo pitanjce di bi mogao skinuti najnoviji firmware za n-gage.Svuda sam tražio po internetu ali nigdje ne mogu nać.Ili ima li tko izravni link za to.
Hvala!!
Printable View
Evo samo jedno malo pitanjce di bi mogao skinuti najnoviji firmware za n-gage.Svuda sam tražio po internetu ali nigdje ne mogu nać.Ili ima li tko izravni link za to.
Hvala!!
nadogradnja firmwarea se radi u servisu....nemozes to sam napravit
Stavljanje firmwarea ti nije jednostavno kao na siemensu, za ngage bi trebao imati skupi box, a i firmware je jako teško nabavit. Zato ti nema druge nego na servis.
pa naravno da nisi mogao nac nista na netu kad to na njemu i NE MOZE DA SE NADJE. Skokni do servisa
kako nemoze ba alo ba slusatel se vi nekad imas na www.iphone-forum.org tamo imas tih firmwarea ali prvo moras imat box . e za to trebas imat para u bosni vamo je to oko 100 eura min ili 600kn pa do 1000kn . pravo skupo ako se neces bavit decodiranjem mobitela ne isplati ti se to kupovat. mislim mozes ali to je to. najbolji su ti grifin box n-box redbox i drugi .samo ga steknes u komp imas kabal ustekas ispod baterije za ngage (otvori i vidices 5 pinova 5 kontakata nemozes fulat)stavis kabal skines software oko 40 mb tako nesto i onda imas mob sa novim firmwareom. nema na cemu