Ljudi, s čim otključati C55 v.1406? Zaključan je na VIP mrežu.
Imam kabal:-/
Printable View
Ljudi, s čim otključati C55 v.1406? Zaključan je na VIP mrežu.
Imam kabal:-/
Ustvari našao sam unlocker na rusima , piše da trebam dongl. I stvarno neće otključat. Što mi zapravo treba i gdje to naći. Imam dongle emulator od unisiemensa, ali nije to to.[SIZE=3]HELP:dunno:
Vidim da nema baš interesanata. Malo sam bauljao po belosvetskim forumima. Našao sam dongle za A50 i zanima me radi li i za C55 ili treba neki drugi. Ako treba, tko ima shemu? Evo i gdje skinuti soft pa nek malo proučava koga zanima. Naime, unlock radi samo MarOOn za 150kn, a drugi unlockeri po oglasniku još ne:D Valjda žele free soft, ali toga izgleda neće biti dok netko ne napravi dongle emulator softwarski kao što je bio slučaj za prošle siemense.
Daklem samo mi treba shema, ako neradi na donglu za A50!!!
Evo i slička dongla= Citat =:
Poslao: milo dete
Vidim da nema baš interesanata. Malo sam bauljao po belosvetskim forumima. Našao sam dongle za A50 i zanima me radi li i za C55 ili treba neki drugi. Ako treba, tko ima shemu? Evo i gdje skinuti soft pa nek malo proučava koga zanima. Naime, unlock radi samo MarOOn za 150kn, a drugi unlockeri po oglasniku još ne:D Valjda žele free soft, ali toga izgleda neće biti dok netko ne napravi dongle emulator softwarski kao što je bio slučaj za prošle siemense.
Daklem samo mi treba shema, ako neradi na donglu za A50!!!
http://drucrew.undercover-gsm.com/donglesheme.gif
ja imam neki unlock, nisam ga isproba pa neznam dali radi, ako hoćeš mogu ti ga poslati mailom, nekih 360kB, nije bad. javi.
Daj mi reci jel se program zove Tool A50/C55 ili Siemens service A50/C55 wizard? Ako je netrebaš ga mailat, a ako nije onda šalji
meni piše a50_c55 repair, e sad...
ako hočeš, samo reci
Ajd šalji
Nažalost baš kako sam i mislio NERADI:(
IMA LI NETKO OVAJ PROGRAMČIĆ, NEK GA MAILA Pleasehttp://www.techgsm.com/products_img/377siem_c55_150.gif= Citat =:
Poslao: milo dete
Nažalost baš kako sam i mislio NERADI:(
I mene isto zanima, htio bih unlockati c55 sa vipa... imam verziju 18... javi ak dobis nesto ili uspijes to nekako napraviti... gdje si nasao taj kabel? Jel originalni ili ne?
Nažalost dosad nula bodova
A kabel? Originalni ili ne? Gdje si to nasao?
probaj na ovaj ftp pogledati, možda nešto nađeš ftp://213.25.215.75 username:siemens, pass: fanklub
U HAMI 130kn, ono flash radi, digao sam ga sam na 18-icu= Citat =:
Poslao: vrag
A kabel? Originalni ili ne? Gdje si to nasao?
Server ne prihvaća ove podatke !?= Citat =:
Poslao: 3aTmr
probaj na ovaj ftp pogledati, možda nešto nađeš ftp://213.25.215.75 username:siemens, pass: fanklub
Probaj koristiti Smart ftp programčić, mali čini čuda kad je riječ o ftp://:)= Citat =:
Poslao: Sljaka
Server ne prihvaća ove podatke !?
ma radi 100%, evo sad sam bia na tom ftp-u
Malo je skup kabel...