evo jos jedan sretan vlasnik d500 ;D ;D
e sad nikako da skuzim jel moguce radit direktorije za npr zvukove itd?
netko uspio?? :afro:
Printable View
evo jos jedan sretan vlasnik d500 ;D ;D
e sad nikako da skuzim jel moguce radit direktorije za npr zvukove itd?
netko uspio?? :afro:
Cao:) ,evo procitao si da sam i ja novi vlasnik D500, i ja vodim "bitku" sa ext.3gp, ali posto sam po profesiji muzicar, mozda ti mogu nesto pomoci,samo te bas ne razumem najpreciznije.Ako hoces razjasni jos malo, pa mozda i nadjemo resenje:)
evo me
ma htio bi napravit novi folder koji se zove recimo mids ili mp3
jer mi sve baca u souns ili music pa da malo to
bude preglednije
a negdje ne newsima sam vidio link za neki 3gp converter to avi ak
ti treba bum pogledo
Bok stari:)
Ne kuzim bas -gdje bi hteo napraviti te foldere za midi ili mp3-na mobilki? ili u kompu?
Sad izvini, pitam te malo glupo sa moje strane, ali daj molim te objasni ak ti nije tesko malo preciznije.....i sta bi posle s time htio radit?
A hvala ti za program-vjeruj-poredjao sam ih na kompu jedno 5-6 i....nijedan ne radi!?
Mora da je neki problem ili u codecima ili u konfliktu SP-2 sa DivX-om....to ne mozemo jos razjasnit......
Bok:)
ma gle
meni-zabava-zvukovi
evo tu imam glasovni zapisi i skinuti zvukovi
a ja bih htio jos i midi i mp3
nadam se da sam sad objasnio
kasnije
Sad sam te otprilike shvatio. Nisi napisao da li to prenosis Bluethoot-om/sto vjerujem da je tako/, pa ovako:
Lepo kazes da u meniju-zabava-zvukovi,imas dva podmenija:glasovni zapisi i skinuti zapisi.
U prvome ti je digitalni diktafon, ako si novinar:) lepo snimas intervjue i sl.....i memoriras, znaci pretezno za glasovne zapise.
U drugome -ako kompu preko Bluethoot-om zadas komandu-Send a file, onda next, nadjes folder sa midi fajlovima i posaljes jedan, on ti taj isti midi smesti automatski u drugi folder-skinuti zvukovi.
A za MP3, potpuno isti postupak, samo sto on opet to smesta u meniju-muzika.
Nadam se da je jasnije, ako treba jos -reci.
ma kuzim te
al ja necu zvuk kaj si posaljem na mob u skinuti zvukovi
nego hocu novi folder koji hocu da se zove Midi
e to mi je bed nemrem nikak napravit novi subfolder
ajd
hvala svejedno
Ma mislim da nemres kreirat nove foldere, bar ja to nisam vidio u opcijama
ma mora bit negdje fora za nove foldere
sam da ju skuzim....
kasnije