-
Seminarski rad FIZIKA
Trebam uzet temu iz fizike ali ne mogu s eodlučit ima li tko što za poslat mailom itd??
**** htjeo sam lasere!! zauzeto! htjeo sam pisat o induktivnoj glavi!(krele prof ne zna šta je to)
hthjeo sam pisat o okretnom momentu motora! malo je to!
e pa sad više stvarno ne znam....sve je skoro zauzeto!
pa ako netko ima nešto
hvala ekipa! :thumbup:
vidimo se na čevapima :thumbup:
-
vidiš ja sam imao maturalni rad na temu LASER, nije da se hvalim, ali jebeno sam to napravio... ;)
-
auf!a ta tema je zauzeta....imaš ju za poslat možda prek maila?(kad kaeš da se ne hvališ 8) )
-
@wb - ajd mejlni, baš me zanima što je jedan budući doktor imao za reć na tu temu u srednjoj školi --- ono, jednog dana kad ćeš me trebat laserom operirat da znam što očekivat od tebe :)
@faber - sorry kaj ti upadam u temu a trebam WB-a... probaj nekaj iz optike pisat tipa optičke instrumente i principe rada.. to je fakat dost jednostavno, ak ti profač to prihvati, nećeš se puno namučit....
-
a hahah!" ma nema beda...ošo sam bađš optiku tražit..Isuse..kolko optičarskih radnji ima....sve neke stranice iz Mađarske češke..srbije,, Hrvatske..hahaha!!
-
kak nisam vidio ovu temu da se obnovila... :zbunj:
evo šaljem, čim pronađem... (trebo bi imat negdje digitalni primjerak iako je to bilo davno... ;D )
Faber daj mejl na PM...