U velikoj vecini slucajeva kada probam da registrujem neki program na 6600 ispise mi da je aplikacija istekla i da moram da skinem zadnju verziju, zasto !?
Verzija softwera u mom tel je v 5.27.0 28-06-04
Printable View
U velikoj vecini slucajeva kada probam da registrujem neki program na 6600 ispise mi da je aplikacija istekla i da moram da skinem zadnju verziju, zasto !?
Verzija softwera u mom tel je v 5.27.0 28-06-04
Mozda jer nije crackan i moras ga kupit?
To je poznati problem s Psiloc aplikacijama, nekad prihvate password, a nekad ne, tako da mislim da nema neko poznato rješenje ovog problema.
Zasto mislis da on govori o Psilocu?
Cykke,kako si vec i sam reko nije crackan ,a Avenger se vjerojatno sjetio psiloc-a jel kod njih najcesce crackovi ne rade:-)
Nene, imam iskustva s istim problemom na psiloc aplikacijama, baš se tako, kad se upiše generirani key, napiše kao da je on važeći ali da je to stara verzija i da se mora skinuti nova. Dobro, možda sam ja krivo shvatio i to nije taj problem, ali prilično sam siguran da letmarebrmbarov misli upravo na to.
A nek se tip onda malo bolje izrazi a ne da mi ovdje nagadjamo sta je on mislio...
Ma stvarno niko jos nije dao pametan odgovor na to pitanje zasto Psiloc aplikacije nerade.
Nepomaze ni vracanje datuma ni nista!!!!
Meni sve psilocove rade. Vazno ti je samo da nisu prestare. Namistis datum, pobacas sve sto oces i sibaj. Vjerojatno si stavio neku noviju od ostalih pa ta radi, a druga nece.
Ma na koliko da vratim datum nazad!?
Ja kad odzipam file vidim koji je datum od SIS filea i namistim dan posli! Meni radi uvik! Samo ja mrzim te psilocove aplikacije pa samo za probu da vidim o cemu se radi stavim!