hm.. ovaj imam data cable za mc60, koji je mogao i za m55, a da li moze i za c65 ?!
ako da, koji mi onda program treba ?!
:comp:
Printable View
hm.. ovaj imam data cable za mc60, koji je mogao i za m55, a da li moze i za c65 ?!
ako da, koji mi onda program treba ?!
:comp:
...naravno da može, ali ti treba Siemens Data Suite koji podržava C65...
skinula sam sa www.siemens.com i pise da moze i c65, ali kada prikljucim mob. nece da ga prepozna
u cemu je problem ?!
...a jel taj kabel USB ili serijski...
kabel od serije x55 ne radi s serijom x65 osim ako se ne modificira
(za neke stvair se moze koristiti - otkljucavanje), ali ti SDS nece raditi s tim kabelom na x65 seriji
nije usb, serijski je!
pa... sada moze ili ne moze ?! :-/
Može za otključavanje, ali ne i za prebacivanje melodija , sličica ...
ejh steta.. valjda onda trebam kupiti novi data cable...
mozes taj modificirati. imas slike postane negdje na forumu, potrazi malo...
ej ljudi kupio sam neki dan USB kabel za siemense C55,C60,MC60 itd,i kad sam ga ukopcao i instalirao drivere,usao sam u SDS za C65 i nije ga htjeo ocitat.Drugi problem je taj da mom burazu koji ima C62 nekad ga ocita,a nekad ne,ali kad ga ocita jednostavno npr kad hocu nesto kopirati ili uci u neki sadrzaj npr ANIMACIJE kaze da mob nije konektiran i zasteka.
Pomazite,ko boga vas molim.
@sfreak daj, molim te pročitaj temu od početka.
Ne moras modificirati kabel ni kupovati drugi. Ne koristi siemens data suite cudoviste.
Uzmi SiMoCo i uzivaj. Kosta samo 12 eura.
Za nadogradnju softvera koristi "servisni" update tool, a ne onaj sa support stranica.
Pozdrav
@czoran U svakom slučaju bolje je koristiti SiMoCo nego SDS, ali ovu informaciju da kabel od serije 55 radi sa serijom 65 sa SiMoCo-m nisam znao.
Hvala na informacijama!