-
Tipkovnica, SX1
Imam ga desetak dana. Pocelo mi cijela strana se klimati gore dolje. Prvo desna pa sad i lijeva :(
Jel to normalno ili da nosim u servis?
Ili ce mi se to vratit nakon nekog vremena kad ga kao sloze..?
I otisla mi neka prasina ispod ekrana od nosenja u djepu mislim.. blah, samo neki problemi.. ;(
Trebao bi odnjet da mi i to srede.. al onda ga opet nece bit tko zna koliko dugo :)
Ah.
-
Pa meni se isto klimaju tipke, vec sam se naviknul i ne smeta mi...
-
tipke se malo klimaju, ne previse, a sto se tice ekrana, morat ces se naviknuti na prasinu, jer kako su tipke sa strane otvoren je pristup prasini. Ne brini, vidjeti ces, za dan, dva, kako je usla tako ce i izaci... Znam nije neko rijeseje, ali tako je i ne mozes nista, osim strpati ga u neku zastitnu futrolu...
-
Klimaju se u rasponu u kojem se mogu klimati.. od do. Ne mogu vise :)
btw. Ne volim zastitne folije i torbice kojekakve.. :))
-
moje se tipke ne klimaju nista vise nego na drugim mobitelima...
odnosno raspon klimanja je minimalan.
ali to za prasinu je stvarno bez veze, ali ne mozes tu nista buduci da nije zasticen ekran (radi tipki)...
-
I ja se sjećam da mi se tipkovnica malo klimala, ali nikad mi nije palo na pamet da nešto nije u redu ili da bih ju trebao nositi na servis.
-
pa normalno da se malo klima, tekso je postici da se uopce ne klima, ali ne toliko da bi me to zabrinjavalo... Neznam, mozda je njegova zaista rasklimana maksimalno...
-
Klima se u rasponu u kojem se moze klimati.
Znaci od fiksnog do fiksnog dijela mobitela. To je nekih 2 i pol milimetra gore dolje..