pomozite sta sad da radim ,cuvajte se programa anti moskito
Printable View
pomozite sta sad da radim ,cuvajte se programa anti moskito
Ako ne das malo vise informacija u svojim postovima, nitko ti nece biti u mogucnosti pomoci...
kako da formatiram 6630.a idiot koji je izvršio ataak na mog novog malog prijatejlaa ima na zaslonu mog telefona mrtvaćku glavu i zove skulls= Citat =:
Izvorno postao Cykke
Pa ako želiš formatirati karticu, onda bi bilo dobro nabaviti čitač kartica (100-150 kn) pa ju s njim formatirati. A za formatiranje samog moba nisam najsigurniji što raditi u ovom slučaju...
Lijepo ukucaj *#7370# i stvar rijesena...
Kako ti je samo uspijelo instalirati skulls ;D
nije opet mi se dešava ne mogu ući u meni pojave mise nekad sve anekad 100 puta ništa.pomazi jadnom sarajliji u pppppomoć= Citat =:
Izvorno postao Cykke
Ajde probaj sastaviti suvislu recenicu, jer te ovako nitko ne razumije...
Ne moras ulaziti u menu, samo formatiraj mob.
Moje znanje je vrlo skromno,oprosti kada formatiram telefon ne desi se ništa pokusava anti virus daradi ali nije registriran ,drugi kaze da nema virusa, instalirao sam onaj program za formatiranje kartice ali ne mogu ući u njega= Citat =:
Izvorno postao Cykke
a jesi probo napravit sto ti je cykke reko? sumnjam da ovo nije pomoglo= Citat =:
Izvorno postao Cykke
stalno se dize comander av anti virusni ptogram ja sam alno on lain i ćekam pomoć ili prijedlog= Citat =:
Izvorno postao sodom
ne kuzim kako ne pali ovaj korak koji ti je rekao Cykke...ako ne pomaže stvarno ništa,preostaje ti da se obratiš ljudima u MOBIS-u...
gdje si pokupio taj virus?
misliš 7370= Citat =:
Izvorno postao Crash~Override
ako si upisivo 7370 nije ni cudo da se nista nije dogodilo upisuj i zvjezdice i ljestve : *#7370#
Da, ukucaj *#7370# i gotovo
radio sam tako bar 50 puta= Citat =:
Izvorno postao Cykke
onda pricekaj do sutra i odi u mobis,pripremi cca 150 kn i oni ce ti flashat mob
telefon radi bez problema kada izvadim karticu sta dalje
u card readeru formatiraj karticu
imaš li taj program
card reader nije program nego je dio hardvera kojeg spojis na komp a omogucava citanje i pisanje na razlicite memorijske kartice,mozes ga kupiti u hg spotu po cijeni od kojih 150 kn ili pitaj nekog frenda ako ga ima i formatiraj to kod njega....no bez obzira na to card reader ti je jako prakticna stvar
momci svima puno hvala puno ste mi pomogli,card reader kupujem sutra ,bio sam u panici .hvala hvala hvala.pošaljite mailom nešto programa daopet sve ne upropastim
...jedno pitanje - zašto kupuješ takav mob kad pola stvari ne razumiješ...
Ej, ako si instalirao skulls, nisi mogao instalirati nista drugo, jer je i installer zarazen, pa ga je nemoguce pokrenuti, a ti si rekoa da si instalirao neki progr. za formatiranje kartice. Ako imas nekog druga koji ima neki telefon koji podrzava mmc kartice, das mi mail, pa ti ja posaljem file koji kad se installira na drugoj kartici i ubaci u zarazeni telefon, obrise ti ikonice kostur. glave na manageru, i ti onda udjes u taj programcici i samo obrises file koji si instalirao, i onda SVE radi. Ali to ce pomoci ako je 100% skulls u pitanju, ako ne onda nista.
Dragi Eminem telefon i kompjuter nisu samo za prepametne ,oni upravo i prave to što nam se dešava.kome koji k... treba virus za mobitel osim pametnim i peoizvođaćima softvera= Citat =:
Izvorno postao Eminem
...samo kažem svoje mišljenje (a govorim o card readeru, o kodu ) , ali zato smo tu, da pomognemo jedni drugima... završen offtopic ...