Zanima Me Kako Aktivirati Mms...imam Motorolu Mpx200...i Fali Jedna Postavka " Mms Conection" Zanima Me Jel Zna Neko Kako Rijesit Taj Problem????...a Stavio Sam Novije Win2003 Pa Ako Neko Zna Otkloniti Problem????
Printable View
Zanima Me Kako Aktivirati Mms...imam Motorolu Mpx200...i Fali Jedna Postavka " Mms Conection" Zanima Me Jel Zna Neko Kako Rijesit Taj Problem????...a Stavio Sam Novije Win2003 Pa Ako Neko Zna Otkloniti Problem????
Inače, kad uzmem novi mobitel, nazovem T-Mobile službu za korisnike i onda mi oni pošalju postavke za MMS...možda je u tome stvar...ovisi kojeg operatera koristiš pa nazovi službu za korisnike neka ti pošalju postavke...bez postavki ti MMS sigurno neće funkcionirati...
zvao sam sluzbu za korisnike i oni mi tu nisu mogli pomoci kazu nemaju pojma zanima me od ovih koji imaju tu motorolu i ako su naisli na takav problem kao ja ...kako su ga rijesili u vezi tog mms-a?!?! :thumbup: :thumbup:
Win2003,koliko ja znam,nema podršku za MMS.
Da istina da Wm 2003 nema podršku za MMS,ali sam čula da postoji MMS klijent za wm2003 za vip a i za t-mobile(ako radi za taj operater),ima ga negdje na netu.
Ja imam MMS,radi mi,imam wm2002,problem je u tome sto MMS ne bi radio na WM2003,osim ako stvarno postoji mms klijent za wm2003 za VIP.Ja ne koristim T-Mobile nego VIP.Možda neko zna pa ne gubi nadu
Downlodaj ArcSoft MMS 1.1 sa neta, trebao bi raditi. Meni samo fale tocne postavke (nije sve identicno kao u WM 2002). Ako ih prokuzis, javi!
pa nisi napisao na kojoj si mreži. trebalo bi biti ko ina staroj verziji OS-a. dakle sve radi. javi kojeg operatera koristiš= Citat =:
Izvorno postao kako-lako
Joj "kakav nered"
Kaj ne vidiš da ima t-mobile???????
= Citat =:
Izvorno postao Medrow
Okej,thanks!Možda jednog dana ugradim wm2003 da vidim kako je to!
ja sam ti malo glup.= Citat =:
Izvorno postao Irena_zgb
ne znam iz čega da zaključima da ima T-mobile ?????
:confused: i ja spadam u gorenavedenu kategoriju (glup) jer ni ja ne mogu zaključit da ima T-mobile :dunno:
= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
za Motorolu MPX200 ne postoje OTA postavke, pa mu ih ne mogu poslati.
Ma u njegovom profilu piše!!!
Operater:T-mobile
Kaj ne vidite,ljudi moji? Joj :(
Eh mislite na kako-lako??? mislila sam na medrow
Ispričavam se ja sam kriva
KAKO-LAKO!!U svojem profilu upiši MODEL SVOJEG MOBITELA I OPERATERA KOJEG KORISTIŠ!!!!!!!!
na wm2003 treba instalirati ArcSoft MMS, u njegovom settingsu na select network odabrati secuure wap network, zatim na menu odabrati mesage center.
za vip postavke treba upisati
name: vip mms
message centar website: http://mms.vipnet.hr/servlets/mms
wap gateway: 212.91.99.91
u settingsu telefona treba otici na data connections/menu/edit connections/gprs connections
tu editirate novu konekciju, recimo vip mms gdje treba napraviti sljedece
connects to: secure wap network
access point: mms.vipnet.hr
sve ostalo ostavite prazno i stisnete done
u glavnom meniu data konekcija gdje imate internet, work , wap konekcije na secure wap connection odaberete vip mms.
i to je to mms radi
na t-mobile ista stvar samo kod acces pointa mms.htgprs treba staviti tocku mms.htgprs.
...ok ...hvala pokusat cu to napraviti..pa da vidim sta ce se dogoditi ..unaprijed zahvaljujem na pomoći!!!! :thumbup: :thumbup:
lega prbao sam nekoliko puta s tim postavkama samo sto sam ja upisivao za t - mobile jel mi to treba i ne funkcionira nekoliko puta sam ga resetirao i nista...svaki put kad hocu poslati mms kaze da mreza nije uspostavljena i svaki puta izbaci error???!!!??? imas li neko drugo rijesenje za to...jel ti koristis mms.na win2003 i jel ti sve normalno radi???
meni na 2003 radi sve, frend ima t-mobile i njemu radi. njemo je bio problem kod acess pointa, trebalo je upisati ht.gprs. (tocku iza gprs)
ako si pravilno sve upisao trebalo bi raditi, nije potrebno upisivati sve samo ono sto sam naveo gore.
jel imas gsm fix na 2003?
instalirao sam i gsm fix na mob ... i kad saljem mms pojavi se pokraj onak mala zelena strelica kao da salje ali nitko taj mms nije dobio kome sam ga poslao niti mi skida pare s moba znaci da ga ne posalje ...izgleda da i opet ne radi...?
Treba znat