-
Software za e800
Frend mi ima e800 a softwer mu je od t-mobila(ikone u meniu su malo drugačije od originalnog samsungovog).Pa me zanima jeli se taj software može maknuti i staviti originalni.Naravno mislim ako se to nekako amaterski ili homemade može napraviti ili baš mora otići do nekog tipa koji se bavi takvim stvarima :rolleyes: .
-
Sigurno da moze ak nigdje drugdje onda u Eurpatrade-u.
Al ode garancija naravno.
-
Kak se može to napravit.Mislim doma koje je potrebna oprema
-
nemozes to sam lako napravit,nazovi europatrade kako sile kaze i pitaj za cijenu
-
frend mi kaže da se mora resetirat matična moba pa instalirat novi software ili se samo mora instalirat novi software preko starog.molim za pomoč jer bi to napravio a neznam kakav je rizik i koji je postupak ak ga neko zna
-
Koji je rizik kod micanja odnosno stavljanja novog softwarea.Ak netko ima iskustva s takvim stvarima nek mi pomogne.
-
ja mislim da se to ne isplati dirati, softver t-mobilea puno je bolji od vodafonovog, prema tome bolje je pustiti kako je, a svaki cirkus koji radis s mobom nije bezazlen!
-
Znam da nije bezazlen.Ali sam pitam jer mi je ljepši originalan samsungov software pa se sam raspitujem.A ti (McLaren) si mi rekao da se za to maora resetirat matična od moba pa onda stavit novi software.Sam me zanima jel to istina
-
jA TI VELIM DA MORAS JER SOFTVER NIJE KAO NA SIMVIANU APLIKACIJA PA DA JU SAM PRESNIMIS POBRISES ILI SL...