sve sam skužio
hvala lijepa svima
Printable View
sve sam skužio
hvala lijepa svima
Ma čuj mobitel je odlican,ja ga imam mjesec i pol,strava je.
Dobiješ u kompletu mobitel,punjač usb kabel i cd,naravno!!!!
Te programe se ne može nikako vratiti nego ih moraš instalirati sa cd-a,mora imati to jer ja na cdu imam to sve.
te programe kao npr file manager dobiješ kad instaliraš win2003,a za mms mislim da imaš poseban program koji staviš jer ja baš nekoristim MMS!
kad si skineš link sve ti piše kako nadogradit(stvarno trebaš bit malo kreten da neskontaš jer nemoš pogrješit) a linkove si dobio na PM!mob nema kameru ali ti može biti mp3player kad kupiš slušalice a ja kontam kupit kameru ali je nema u hrvatskoj!
Sibire pa di ima kupiti kameru za naš mobitel??
I koliko košta?
Ako nadješ javi mi sibbire!
Kamera je BILO u RAM3. Nekad. Sad ih, navodno, nema.
Kabel ti je normalni (isti kao za digitalne fotice normalni usb+mini usb i koliko ja znam nema usb kabela s 4 ili 5 pinova, svi su isti, ali tko zna jos ih nisam proba brojat).
Mobitel sinhroniziras s PC pomocu programa Microsoft ActiveSync, a programe koje si izgubio hard resetom imas na cd-u koji si trebao dobiti s motorolom. Ako ih nisi dobio udari malo u google i brzo ces ih naci. Instaliraju se tako da prikljucis mob na komp i pokrenes program (ako je .exe verzija) ili kopiras program na mob i pokrenes ga s moba (ako je .cab verzija).
WM2003 ti bas i ne preporucujem, drzao sam ih par mjeseci na mpx200 (nekoliko verzija) i samo sam nakon nekog vremena nailazio na probleme.
Sad sam vratio WM2002 i moram ti reci da sam se "spasio".
ma kad nisi imo njemačku verziju valjda!a za kameru kažu da nema,nema nigdje u ovoj bijedi od države a gledo sam malo po netu,ima od 350do 500kn(cijene u u eurima i funtama)ali di nabavit kad nema nigdje,jedino u italiji,austriji...
Pa sto cu s njemackom verzijom, ne znam ni rijeci njemackog, da nabadam?
Imam i verziju od anonymous-a, a to bi trebala bit njemacka s dodatkom engleskog jezika, ali je i ona problematicna, iako ne mogu reci da mi ne fale neke opcije sa wm2003.
Cak se mislim opet fleshat mob sa 2003, jer mi pomalo fale oni padovi sustava.
pa staviš njemačku i onda onaj "lengvič pak";D i imaš engleski!sve super radi,ne samo meni nego svima!još se niko nije bunio da ima problema nekih
Mene stvarno ne treba ucit kako se flasha mobitel i dodaje patch, to sam poceo radit od Panasonica 450, kojega se malo tko sjeca na ovom forumu, ali s ovim primjerkom ne ide. Probao sam s tri verzije WM2003 i isto uvijek.
Vratio sam se na 2002 i sve je OK, da ne spominjem kako baterija dosta duze traje s 2002 (izmedu 4 i 5 dana na cekanju) i radio modul je bolji (signal je stabilniji).
Cekat cu kakvu noviju verziju 2003.
a to neš dočekat!meni mob radi perfektno na win 2003