Bok svima.
Namjeravam kupit Samsung D-500,ali surfajuci sam zapao u dilemu!
Spominju se i D500, ali i SGH-D500 ,a i razne cijene!
U cemu je ova razlika, kaj ovo znaci i kaj je bolje kupit?
Bok.
Printable View
Bok svima.
Namjeravam kupit Samsung D-500,ali surfajuci sam zapao u dilemu!
Spominju se i D500, ali i SGH-D500 ,a i razne cijene!
U cemu je ova razlika, kaj ovo znaci i kaj je bolje kupit?
Bok.
Samo bih dodao:
Nacuo sam da su jedni -Engleski, a drugi Kineski!
Hoce li biti razlike u kvalitetu?
ma to je isti mobitel...razlika nema isto kao i npr. p910 i 910i(europska verzija)
sve je isto osim što je prvo skraćeni naziv a drugo je puno ime moba.....
Znaci razlike u kvalitetu nema? I nije bitno prilikom kupovine da li ce pisat jedno il drugo?
I jos bih vas pitao kao iskusnije i za ovu dilemu:
Da li da uzmem SAMSUNG D-500 ili NOKIU 6630 sa Simbianom?
Cijenim vasu preporuku, a mobitel moram kupiti sutra....
ne da razlike nema nego je to to= Citat =:
Znaci razlike u kvalitetu nema? I nije bitno prilikom kupovine da li ce pisat jedno il drugo?
e kad sam ovo procito stalo mi je srce na trenutak= Citat =:
I jos bih vas pitao kao iskusnije i za ovu dilemu:
Da li da uzmem SAMSUNG D-500 ili NOKIU 6630 sa Simbianom?
Cijenim vasu preporuku, a mobitel moram kupiti sutra....
bez imalo dvojbi i razmisljanja uzmi 6630 jel je neusporedivo bolji mobitel od d500
Nemoj ovo za srce..taman posla:) zbog jednog mobitela:)
A evo, objasnit cu i sta me je natjeralo da pitam ovo:
Bas citam za Simbian - 2 nova virusa: Driver A-trojan koji eliminise AV u mobu - Simworks i KAV, i drugi - Loknat-B,koji u cjelini blokira aparat!
Sad,nije da je paranoja u pitanju, ali ipak navodi malo da se malo razmisli......
Sta vi mislite?
PS.Ovo je izjavio F-Secure.
ti virusi jos dugo nece bit rasprostranjeni u pravom smislu te rijeci,s time nemas bojazni i nemoj se zamarat,pravi problemi ce tek ustrajat u narednim godinama...a kad se tvoje ruke dohvate symbiana tvoje srce vise nikad nece htjet nista drugo ;D
kupnjom ovog komada dobre elektronike sigurno neces pogrijesiti sto nebi mogo rec u slucaju za d500,samo naprijed!
da to moraš sam presudit ali iako sam ja imam i symbian mob i D500 ipak
sada koristim D500 jel mi je bolje imat manji mob nego veći sa malo više mogućnosti....
ovo "male mogucnosti" uopce necu komentirat samo me cudi sto ta recenica dolazi od nekog ko koristi sx1
gle samo za kraj jer smo off otišli
znam o čemu pričam jer sam ih oba koristio i meni je
D500 bolji od sto symbian programa;)
Decki, ja vam se moram najiskrenije zahvalit, jer ste mi puno pomogli sa savjetima;)
No nemojte molim vas biti nervoze, jer-sve su to ipak samo aparati, danas ovaj, sutra onaj, i nemamo se zasto nervirati:)
Hvala jos jedanput i Bok:)
ja mislim da je sgh-d500 puuuno boji od "samo" d500!!!
hehe
SHG znači da je namijenjeno za europsko tržište.
Protector, ne znam što si do sada odlučio, ali se moraš pitati dal ti stvarno treba symbian i je li ti možda prekompliciran. Probaj (ako nisi do sad) i vidi
po meni symbian telefoni su bolji ali pitanje sto ti treba od mobitela.ja sam se dvoumio izmesju 7610 i d500 i nakraju za samsunga odlucio jer je manji i puno veca sminka a funkcije kao office, gledanje div x a i slicno nisu mi bitni
d500 i sgh-d500 je potpuno ista stvar
Mislim da je ova tema :closed: