Poštovanje! Zanima me dal neko zna dal ima za kupiti,ako im gdje i po kojoj cijeni manju antenu za D410? Motorola ima za V550 4 mm aluminijsku antenu pa pitam dal možda neko zna dal ima za spomenuti Samsung.
TNX
Printable View
Poštovanje! Zanima me dal neko zna dal ima za kupiti,ako im gdje i po kojoj cijeni manju antenu za D410? Motorola ima za V550 4 mm aluminijsku antenu pa pitam dal možda neko zna dal ima za spomenuti Samsung.
TNX
Nisam siguran da li na Samsungu možeš promijeniti antenu iz jednostavnog razloga...na Motoroli možeš antenu jednostavno odšrafiti i zašrafiti novu, pa je nije teško za promijeniti, ali koliko ja znam da D410 ima fiksnu antenu, tako da ne znam kako bi to bilo izvedivo...
Pokušaj sa pilom
Hvala plišani, nije mi to palo na pamet......stvarno si pametan.....
Postoje neka pravila i zakoni u elek. zbog kojih se stavljaju te antenice prema tome svako mjenjanje dimenzija istih pogoršavaju se teh. karakteristike primopredajne sekcije mobit.
a to može prouzročiti i kvarove istih
(možda i nisam baš tako pametan ali neke stvari i treba naučiti)
Valja proučiti knjige o antenama stojnim valovima i sl. a kaj ja trkeljam bez veze važna je šminka
sorry na OT
Nemam D410 nego je cimerica razmišljala o kupnji dotičnog pa sam zato postavil pomalo glupo pitanje....
Na E600 je mogla odšarafit antena, ne znam kako je na D410 ali mislim da neće biti tako jednostavno. Što će cimerici takav mobitel :rolleyes: Preporuči joj rađe E800 ili D500