Povodom koncerta Indire Radić u Domu sportova 07.04 poklanjamo ulaznice za koncert,autograme,cd-ove i ostale nagrade... :thumbup: :thumbup:
Više informacija na webu: www.indira-fanclub.tk
Printable View
Povodom koncerta Indire Radić u Domu sportova 07.04 poklanjamo ulaznice za koncert,autograme,cd-ove i ostale nagrade... :thumbup: :thumbup:
Više informacija na webu: www.indira-fanclub.tk
Ja bi cd-e ak moze?!?
A di se karte dijele? ;D
2 Šile > Sredićemo već nešto, btw. na koncert ide i J.Č. (prijatelj sa faksa) samo neznam što radio među građevincima kada je običan valjak
Imaš rubriku nagradna igra, svaki tjedan 2 ulaznice, ali ima još dosta do koncerta.
A sta radi pa tatko sredio sve.
Valjak :) :)
E pa sređuj nesto susjed ;)
dođeš tamo odmah onaj ulaz ispod mobila...zamoliš fino i karta ti ne treba= Citat =:
Izvorno postao gog
ja ocu kartu isto!!
moram ic!!
uuuuuuuuuuuuu,autogram od indire. wicked
Dodano je oko 100 novih slika, uskoro slike sa turneje po Makedoniji i Bugarskoj... a onda Zagreb dolazi na red!
http://www.borbas.hr/indira/bg/v16.jpg
aco..karta ??!?
javim ti na vrijeme :) trenutno nemam niti jednu, kada dobijem ponovo ću otvoriti nagradnu igru pa se čujemo !
htf is indira? Ja sam prvo mislio da je to ona iz Colonie. Sad vidim da baš i nema veze s onim akrapom. Jebeno izgleda. :thumbup:
Ona ti pjeva folk ilitiga narodnjake, sigurno si čuo za pjesmu Lopov, Zmaj....
slatka mala, ha ;D
http://www.borbas.hr/iNDIRA/sma.jpg
jel joj dečko ovaj sijedi tip?
Nije...Dečko joj je manager,tekstopisac,i sve ostalo...
Ma, definitivno. Kako ne bih! :spin:= Citat =:
Izvorno postao aco
ko ti kriv kaj nisi
tko mu je kriv to će odlučiti vrhovni sud
Vs ?
a momče kaj ti slusas, jos uvjek malo selo tri kafiča?
tolko na seljacima
taj krmak je tolki jadnik da boli
Aco nemoram skidat sve slike imas ih ti pa mi sprzis sve i ak imas kaki video materijal i to pa se na sljedecem okupljanju izmjenjamo.
I jel se ti i Indira znate sobzirom da drzis njen fun club?
Nema beda za slike, Naravno da se znamo, baš bi držao njen fan klub da nemam nekakvog interesa od toga :)