Pozdrav svima!
Nedavno sam dobio 6620 i stvarno je super telefon :thumbup: Medjutim, pitam se mozel se isti dekodirat za koristenje na nasim prostorima, i ako da, je li sigurno da ce raditi, jer sam svjestan da ima problem sa mreznom frekvencijom :(
Printable View
Pozdrav svima!
Nedavno sam dobio 6620 i stvarno je super telefon :thumbup: Medjutim, pitam se mozel se isti dekodirat za koristenje na nasim prostorima, i ako da, je li sigurno da ce raditi, jer sam svjestan da ima problem sa mreznom frekvencijom :(
moci ce raditi kad kod nas proradi 1800 MHz mreza, pretpostavljam za par mjeseci
Neće moći jer je namjenjen za 850/1900 MHz koje se koriste samo u Americi.
Samo da dodam momci da 6620 podrzava mrezu od 1800 Mhz.
Njegova frenkvencija je znaci 850/1800/1900 Mhz.
A nisam znao da uvode znaci 1800 Mhz kod nas?!
To je dobar znak :thumbup:
Ups. Moja greška. Tele2 bi trebao raditi na 1800MHz
pa uvode 3 operater nema mjesta na 900MHz. radit ce,ali smao na tele 2 onda.. hm... ne znam dal se to bbas isplati.
Mozel mi neko zacas objasnit sta mislite pod "tele2" :-/ ?!
I sto se mozda taj potez ne bi isplatio?
Tele2 je novi (treći) mobilni operater. A kako na frekvenciji 900 nema mjesta za trećega, najvjerojatnije će raditi na 1800. Što znači da ćeš, ako otkodiraš dotičnu Nokiu, moći koristiti samo Tele2 mrežu (njihovu karticu itd).
Blue Devil, hvala ti na objasnjenu a hvala i ostalima. Sad mi je situacija jasnija ;D
I inace kaki su utisci s telefonom?!
zast se ne isplati? pa isplati se ako si zadovoljan s tele2, koji jos nije ni poceo s radom, dakle trenutno je beskoritan, a za dalje kolko ces bit zadovoljan to je pitanje jer tele 2 nece odma imat najbolji signal. a na vip i kronet neces moc preci.
Utisci su fenomenalni. Stvarno, telefon je :thumbup:. 6620 je poboljsana verzija 6600-ce, sto znaci: stereo zvuk na mp3 player-u, bolja rezolucija kamere, itd. Nije ni tako velik kako se neki zale da jeste, tj. veoma lijepo "sjeda" u ruku ;D= Citat =:
Izvorno postao Šile
Memorijska kartica od 32 MB ce spremit 1000 slika ili 15 minuta video fajla.
Od aplikacija na symbian-u, nema sta ne vec ne dodje sa telefonom, a onda kome sta treba, moze vec skidat s neta sta hoce od aplikacija.
Uglavnom, veoma sam zadovoljan s telefonom. Steta sto kod nas nece radit :(
ak si zadovoljan zanci da si siprobo, kako onda nece radit?
Trenutno sam u Americi prijatelju. Ovde radi samo tako :D, a da li ce tamo radit, mislim da nece, al svakako cu probat, jer dolazim uskoro ;).
iskoristi priliku dok si tamo pa pogledaj i druge modele koji se kod nas nemogu nabavit,mozda nades nesto sto ti je po volji.
Ajde okaci neke slike da vidimo kvalitetu kamere.= Citat =:
Izvorno postao Ninja
Imal šta da bi preporucio? Gledo sam 6630, al sam čuo da je i ona beskorisna u većini Europe, a i ružna je. Isto kašikara ;D.= Citat =:
Izvorno postao sodom
Pa ako imaš kakvih prijedloga oko telefona, reci, da vidim kakva je situacija sa istim. Sto se tiče slika Šile, postaviću ih ovih dana, nije problem.
6630 se moze kupiti i kod nas i radi na nasim a i europskim mrezama.....
pogledaj na http://www.mobile-review.com/index-en.shtml ili http://www.gsmarena.com/
telefone pa mozda nades nesto,...preporuka ti je da biras nesto sto nema kod nas za kupit a da radi na nasim mrezama
6630 radi kod nas bez beda, sam je ruzan, a, dobro ..to ovisi o ukusu
Ma jasta je nego ruzan :(. Inace nema bas puno Nokia mobitela koji se odlikuju previse lijepim dizajnom kao sto je to slucaj kod Motorole ili Samsunga. Vidi se da hoce da budu drukciji od ostalih sa svojim specificnim dizajnom, al brate ovi novi mobiteli, to sve ruzniji od ruznijeg :freakout:
Naravno da Nokia ima drugih stvari tehnicke prirode koje je stavljaju jednu stepenicu iznad drugih, samo ne bi im skodilo da prestanu proizvodit onakve ruznoce od mobitela ko sto je 6630. Steta boze svih onih super karakteristika, ne uzima mi se jer je bas ruzna :(
ninja,malo sam se zamislio u tvojoj ulozi pa sam si naso jedan zanimljiv model...
neznam dali ga se uopce moze tamo kupiti,i kako ja uvjek biram mogucnosti preko dizajna mozda ti se i svidi:-)))
pa evo
Hehe Sodom ovo je mali kompjuter ;D. Ma to je previse za mene, ja sam vise gledao tipa "normalnog" telefona heheh.= Citat =:
Izvorno postao sodom
By the way, da te pitam, imam problema sa prebacivanjem slika sa 6620 na laptop. Idem preko usb kabla i kaze mi non-stop "access point not defined", onda je kao pokusam uspostavit al bezuspjesno. Bluetooth i IR nema sanse da ista prebacim na racunar :( Znas li sta je problem?
jesi instaliro drivere za kabl? zasto nema sanse ir ili bt?
Pardon majstore, moze evo, namjestio sam :thumbup: Pravio sam smijesnu gresku kod prebacivanja sa usb kablom, evo sad radi.
A sto se Bluetooth-a tice, kad god pokusam sa njim, pise na telefonu, bluetooth device not found. Moram kupit onaj mali usb bluetooth flash drive izgleda :-/
jel si siguran da lap ima BT...onaj mali gumbic s znakom bt-a nemora nuzno znacit da je lap opremljen bt-om...vidio sam vec to.( i zasto bi kupovo bt dongle ako vec imas bt kako kazes?!)