postovani imam sonyhandycam trv 265e pa me zanima mozue li se ona koristiti kao web cam ako da kako.
Printable View
postovani imam sonyhandycam trv 265e pa me zanima mozue li se ona koristiti kao web cam ako da kako.
Brijem da može, ali za to ti treba softver i driveri, koje (ako ta opcija postoji) možeš naći kod proizvođača na internetu. ODeš na Sony site, pa mora biti neki support & drivers, i tamo (ako ima ta opcija, tj. ako je to moguće) ćeš naći softver za download.
a možda i nemoraš!ja na digitalcu npr. imam usb kabl i kad ga spojim sa kompom imam opciju da mi bude webcam i isto tako i na tv-u!
= Citat =:
Izvorno postao sibir
Ja fotic isto spojim sa USB kablom ali ne mogu nista.kako to kod tebe
funkcionira???Sa kojim programom se koristis da bi to postigo?imam Olympus c 60 i na netu nema nigdje za njega capture driver.imam i Ixus 500 i uz njega sam dobio software koji upravlja sa foticm za olympus nemam.ima li neki univerzalni???
e neznam,on je več takav bio čim sam ga kupio!ima taku funkciju!i kad ga spojim na TV isto mogu snimat sobu ili slikat!ja sam probo isto olympusa i ništa!možda ima neki firmware upgrade za njega ali se nekontam baš u to pa neču pametovat!ali potraži možda ima tako šta!