znam da sam prije pročitao na forumu nešto o tome a sada nemogu to naći!
zanima me gdje s enalazi zvuk za kameru onaj klik kod slike i onaj duži za kameru
Printable View
znam da sam prije pročitao na forumu nešto o tome a sada nemogu to naći!
zanima me gdje s enalazi zvuk za kameru onaj klik kod slike i onaj duži za kameru
može mala pomoć!? nekužim kako postaviti onaj baud rate
najcesce je to 115200
aha to je brzina ak kužim,jelda?
a ne radi mi niti jedan port neznam zašto
e neznam ni ja zasto ti ne rade com portovi na kompu?
pogledaj jesu li dobro instalirani...
pa jesu kad radi kabel i neznma možda treba skombinirati s brzinom pojma nemam-ubit ću se
pokusaj promijeniti brzinu. pokusaj s manjom brzinom, recimo s 57000
koji kabel imas?
dca 540 nije siemensov (prozirni je)
pa dobro, ako kabel radi, onda bi trebao raditi i ovdje. pretpostavljam da imas instalirane virtual drivere (COM-USB)?
da pa radi mi mpm i to sve ali nekužim koji tamo port trebam postavit, stavim drugi na kojem mi je kabel i kaže da ukopčam i iskopčam kabel i to napravim i opet isto
a skužio sam treba otvorit siemens device! ali mi se onda od zaledi jednostavno
neznam uopće ne radi stalno izbaciva poruku error unpulg and plug data acbel
sada sam skinuo i druge bezveze programe i uopće mi ne prepoznaje da je ukopćan
to ne kužim mpm radi a ovo ne radi
EDIT by 3aTmr
zabranjeno prostacenje u bilo kojem obliku!!
Ak ti ne prepoznaje mob, znam ja u čemu je stvar...ja sam isto imao CX65 i nije mi htio komp prepoznati mob...nisam znao u čemu je stvar i skidao sam s neta sve živo i neživo, ali ništa...i na kraju sam otišao do Heinzelove do servisa da mi stave novi software na mob i kad su ga promijenili sve je radilo ko po loju...znači, odi u Siemens centar i nek ti stave novi software:-)
imam novi software! mpm mi prepoznaje mob i ste skidams a njega ali kada idem otvoriti sa tim drugim programima ne radi kaže da uopće nije ukopčan