Evo,od mene jedno sasvim konkretno pitanje...
Kakav je to program i cemu sluzi???
Posto mi AZone non-stop javlja da DownloadWare zeli da se kaci na NET pitam vas sta treba da cinim,da ga pustim ili da mu branim (sto za sada i radim)?
HVALA!!!
Printable View
Evo,od mene jedno sasvim konkretno pitanje...
Kakav je to program i cemu sluzi???
Posto mi AZone non-stop javlja da DownloadWare zeli da se kaci na NET pitam vas sta treba da cinim,da ga pustim ili da mu branim (sto za sada i radim)?
HVALA!!!
spyware. skini novu werziju adaware-a
http://www3.ca.com/securityadvisor/p...x?id=453068322
Nije bas da sam se snasao tamo!!!
Jesam li trebao skinuti neski program tamo?u levom cosku mi pise sledece: The information below provides details about this pest. ???
odes na http://www.download.com/3000-2144-10...age&tag=button skines adaware. instaliraj. pokreni program i napravi update. kad si to napravio, odes u programu na START-oznacis PERFORM FULL SYSTEM scan- NEXT. kad zavrsi i dobijes report list oznacis sa kvacicom sto hoces obrisat- NEXT, pricekas da napravi backup i snimi na quarantine list, ako bi bilo kakvih problema poslije tak da mozes povratit obrisano. I pricekas da to zavrsi nakon toga ce obrisat oznaceno. resatartaj komp. pokreni jos jedanput da vidis da li je sve obrisano i to je to.
Ali ja vec koristim Adaware,i uvek mi pronadje taj downloadware,i kada ga obrisem on ga opet nalazi prilikom svakog skeniranja.A tako i onaj Spyboot ili kako se vec zove,kao da ga je nemoguce obrisat.uglavnom,znaci,da ja njem preko AlarmZone,nedam izlaz vani,jel da?
ne daj izlaz.
To manually remove DownloadWare,
1. Open registry editor ( click Start > Run, type regedit and click Ok )
2. Expand the key: HKLM\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run , find and remove the 'DownloadWare' value.
3. Find and remove the following registry entries also:
HKEY_CURRENT_USER\Software\ DownloadWare;
HKEY_CURRENT_USER\Software\WebInstall;
Close the registry editor.
4. Open the Task Manager (Ctrl-Alt-Del), and terminate the process called 'Dw' if it is still running.
5. Delete the 'DownloadWare' folder in the Program Files directory.
Nisam samo uspeo nista naci pod tackom 3,ali sam ga izgleda izbrisao,jer ga adaware i spybot vise nisu nasli.VELIKO HVALA!!!!!
ako si prije toga obrisao s adawareom ili spybotom onda nisi nista mogao ni naci. pozdrav!