Dali postoji neki program za nokiu s kojim se mogu pustat flash filmici?
Koji je naboji mp3 player koji radi na n-gage?I neki video najboji?
I kako da si stavim neku drugu temu na n-gage kao sto se moze stavit na 6600?
Printable View
Dali postoji neki program za nokiu s kojim se mogu pustat flash filmici?
Koji je naboji mp3 player koji radi na n-gage?I neki video najboji?
I kako da si stavim neku drugu temu na n-gage kao sto se moze stavit na 6600?
postoji program za flash ali ne rade sve swf datoteke na njemu.
n-gage ima svoj ugradeni mp3 player koji je fenomenalan,i zvuk rastura!
kako mislis koji je video najbolji? mozes instalirati smart movie pa pustat divixe.
na n-gage nemozes stavljati teme
vise o flash playeru http://www.macromedia.com/mobile/?promoid=AXJT
a teme mozes stavljat ali ti treba program koji ih prima, a i nisu bas neke
da, mozes stavit smart luncher,koji ti shebe mobitel i potrosi bateriju za par sati.
nisam baš shvatio što piše na onom siteu o flashplayeru,pa ako bi mi mogao netko reći jel postoji flashplayer za nokiu 3650,i,ako postoji,kako se zove?
unaprijed zahvaljujem !
postoji,zove se flash player i isti je onaj koji je gore spomenut za n-gage.
meni nece raditi niti smart movie niti flash player.
Gdje mogu skinut novi frimware za n-gage original jer trenutno imam v3.3
kako mislis nece ti radit? skini i instaliraj
frimware moras promjeniti u servisu a cijena je oko150 kn vise manje
Moja preporuka da flash player ne instaliras jer nista nevalja, a pogotovo "teme" za n gage koje se pokrecu flash playerom su pusiona! Instaliraj si smart movie kako je sodom reko, i uz njega xvid. Meni nikad nije bilo jasno zasto kad bi instaliro drugi neki mp3 player i pristeko slusalice, zvuk bi mi se cuo i na loudspeakeru i na slusalicama... znaci kad si u tramvaju i drugi moraju slusat s tobom, a znam da se takva sranja ne desavaju sa orginal n gage mp3 playerom... tak da je ti je sodom i to dobro rekao...
Pise mi greska neka i izajde van.
a gde se to kod nas moze frimware stavit u kojem servisu naprimjer?
jesi probo resetirat mobitel/ugasit i instalirat ponovo? , probaj skinut neki drugi SM i instalirat njega
pa valjda u noijinom servisu
A gde ima taj servis u zagrebu?
Moze mi neko poslat flash player na mail jer ga nikak nemrem skinut:
martinis@vz.t-com.hr
mobis je ovlašteni servis za nokiu:link
flash player nemogu nac na disku a znam da sam ga imo pa ce ti ga morat netko drugi poslat
Molim nekoga ko ima flash player da mi ga posalje na gore navedeni e-mail.
Skinul sam flsh i radi ali mi neceju raditi Happy tree friends.Ako je ko probal dal njemu rade?
neki rade,neki ne rade,nekima samo zvuk radi....i ja sam htio to gledat pa kad sam shvatio da vecina flesheva ne radi sam odusto.
za flash player moras poslat broj svog IMEI-a i tip mobitela i zamolit ih da ti posalju na mejl, i onda ti oni posalju flash koji ce ti radit,tako sam ja dobio,al nemogu se sjetit vise njihovog mejla ....pa ako neko zna nek kaze koji je to mejl bio...
Dali ima ko Mobiclip Converter molim vas neki link da ga skinem ili da mi ga neko na e-mail posalje ak ne zauzima previse.
I dali smijem na n-gage formatirat c: particiju jer mi direktorij mial steka i dog ga ocu otvorit restarta se mob.
mobiclip converter ima 30 mb,ali nije nesto posebno...kako sam ja to davno mislio..
zamjeni firmware na tom mobitelu jel ocito dosta toga ne radi
Pa to i mislim dok uhvatim malo vremena,a dal smijem izbriat stvari na memoriji mobitela.
sodom: dali imas Helix Player?
nemam,instaliraj SM,bolji je.
Ne radimi na n-gage
lijpo ti stisni na glavnom ekranu *#7370# i upisi sifru kad te pita : 12345,i hard resetiraj si mob....ja imam n-gage sa FW 3.30 i sve radi super,nemam ama bas nikakvih problema s nicim!!! I ne trpaj svakakva sranja po mobu,on ti je windozi na kompu kad snimas sve i svasta ,sve se skenja i uspori i zbagira....pazi sta stavljas u mob.....nadam se da sam pomogao...
http://www.gsm.com.vn/symbian/index....im%20MobiClip/= Citat =:
Izvorno postao niki
user : symbian
pass : việt nam vô địch
disco: znci to mi bude celu memoriju na mobu zbrisalo i opet snimilo kak je napocetku bilo jer ja sma mob kupil rabljen?