-
Prijedlog za novu temu
kao što naslov kaže,predlažem da se otvori nova tema pod naslovom "legendarni modeli"(kopiram moby :D).vjerujem da će se i ostali složiti kada kažem da bi bilo zanimljivo pisati o starim modelima koji su na neki način revolucionirali mobilnu telefoniju.morate priznati da još uvijek postoje zanimljivi uređaji (iako su tehnologijom miljama daleko od današnjih).nadam se da ćete uvažit moju molbu.
sinsirli jorz,
gIK. :)
-
-
Ma ja mislim da bi interesantnije bilo pisati o tome kako su mobiteli promijenili naše živote. Ako se slažete ja ću se prvi pokušati sjetiti kako sam živio i radio bez mobitela.
Baj d vej zašto Player mrzi Kanadu, al je tamo na robiji?
-
Joj svi vi mislite da je U kanadi super, love ko blata . . . . Ovdje je ziva pusiona ! pazi ovo prosli tjedan stari platio kaznu zato jer kad je okretao auto i zadnji kraj auta je presao u dvoriste lika i taj lik zapise registracije i nazove riju i kaze da je ometao njegov mir i moj stari morao istrest 800 CAD za kaznu . . . To kanadjani, To Drzava ? ili vec u 4 tvrtke se moj stari zaposlio, I normalno moras mjeseca dana radit kao probni radnik , i kad dode pretkraj mjeseca otpusti te kaze ti nisi zadovoljio njihove zahtjeve, nemas puni radni mjesec nema ni place . . . Pusiona . . .
-
Player, nemoj se ljutiti, da sam mislio ići igdje iz Splita ..davno sam imao prilike.
-
-
Pa ne znam, kada bih ja živio negdje gdje je živa pušiona bi bih malo i ljut, ali pusti to, hoćemo li o temi ili idemo dalje?
-
a, gle gik, otvorio si temu o legendarnim mobijima, pa niti o jednom nisi ništa napisao, nego su ljudi odmah otišli offtopic... slobodno ti piši o legendarnim mobitelima, imaš forume po proizvođačima, imaš kafić pa gdje ti je ljepše.... :)
-
A i kome je stalo pisati o kištrama. Još bi mogli zaglaviti kao oni obožavatelji Spectruma i Comadore-a... (Jezuš dal' se piše Comadore ili?) :D
-
ma zaboravite da sam uopće spomenuo...vidim da niko nije zainteresiran!nau ajm veri sed...:(
-
Nije da je prijedlog loš nego mali je izbor i na kraju će svi kao Vjeko stalno tupiti o "preuzvišenom" bez imalo želje za uviditi i nedostatke... :)
-
Stvarno , jebote, šta je s Vjekom??
-
Evo jedan legendarni NOKIA 3310 :D
-
-
kak mislis ko je to ? pa 3310 je legendarni mob. ;D
-
N3310 sam koristio 2 godine, stvarno je legendaran.Zaista bih volio spojiti diktafon i memoriju sada korištenog SL45 i jednostavnost, brzinu i ergonomiju N3310. Najviše me je smetao nedostatak memorije. Od kada imam SL45 više ne nosim Casio data bank sa sobom i džepovi su mi puno lakši i komodniji.
-
Joj taj Sl45(i) mi je zakon . . . kad ga je moj frend kupio kako sam bio ljubomoran :( ja odmah htjeo da i meni stari kupi, a stari rekao NE siemens ima premalo funkcija, tebi treba nesto bolje = NOKIA ;D
-
Evo ovo su moji legendarni mobiteli :
1. Ericsson R520, T68 :D
2.Motorola star tac
3.Nokia 8210, 3310, 7650
4.Siemens SL45, S25
-
u moby-u je moj R320s proglašen legendarnim modelom!;D nasmijo sam se do suza...;D al glavno da on mene još uvijek služi.
znači moj legendarni model je (naravno) R320s!
-
Patio sam Za Motorolom startac, maštao o Ericssonu 768, N6210 mi i danas izaziva strahopoštovanje...Izuzentno cijenim SL45 ali nema tu onog žara zaljubljenosti....možda se tako nešto razbukta prema N6100.
JESTE LI PRIMJETILI DA O MOBITELIMA GOVORIM KAO O ŽENAMA? JEL TO SAMO KOD MENE ILI I VI BOLUJETE?
-
Ehaj ne mješajte mobove i žene jer mob kad odbije poslušnost odete kod servisera a kod žena... ;D
-
Nokia 7110... legendarni mobitel. Ponovo sam ga kupio i baš sam happy.
-
do sada sam prominija preko petnaest mobitela i stvarno mogu reć da je nokia 7110 za mene odlična.kada bi se bar u finci odlučili izbaciti novi model sa današnjim tehnologijama u to kučište.recimo 7110 i.siguran sam da bi ostvarija ogroman uspijeh
-
Siemens S25,dobra stara pila koja je još funkcionalna ali ju ne koristim.
-
vidim napredak u ovoj temi...:) dobar odaziv raje!a šta kažete na sonya z1?u ono doba je to bila revolucija.zakon mob!