-
M50i
Moj telefon sa soft.810101(Vodafon).
Prenos putem kabla sam aktivirao sa Skylord_enablerom.Imam pristup flex memoriji ali ne mogu da ubacujem java aplikacije.Tacnije, mogu da ubacujem ali ne mogu da ih aktiviram.
Zeleo bih da zamenim soft.Pokusao sam sa M50_170601 ali posle nekoliko sekundi poruka je-update succeful- ali bez ikakve promene.
Da li neko moze da pomogne?
-
Re: M50i
Imaš veliki ( ko neboder) problem. To je verzija softvera koja skriva Javu jer ima mogućnost kupovine igra od operatora.
Dva su moguća rješenja. Prvo je da aktiviraš Netmonitor i onda kroz taj "tajni meni" dođeš do Java aplikacija. Jako zaobilazan put , ali radi.
Drugi je način da mijenjaš kompletan softver, uključujući i EEPROM i flash memoriju. Problem je u tome da ne znam gdje pronaći fullflash i repair.bin flash.
-
Postoji jos jedan nacin.
Uspeo sam da ubacim sa Winswup-om M50_090101 samo flash,eeprom je ostao originalan i to radi super.
Kasnije cu mozda probati neki noviji soft.Za sada je odlicno i ovako, ne znam da li je 170601 i u cemu(osim jezika) bolji od 09.
U svakom slucaju hvala na odgovoru.
-
Interesantan mi je tvoj odgovor. Ja sam iz radoznalosti flashao svoj MT 50 na verziju 81... za M50i i imao isti problem. Kad sam ga pokušao flashat na v.090601 nije prihvatio i drž nedaj , probaj ovaj flash probaj onaj i na kraju sam morao stavljati kompletan novi softver.
-
Evo nabavih i ja neoriginal kabel i imam sada isti proble kao i milos. Isti je model, softver, VODAFON :(
Mozete li mi objasniti i reci gdje ste koji program skinuli i kako ide procedura?
-
ups. zaboravih se zahvaliti unaprijed :)
-
Daj mi e-mail , može i na privat, pa ti pošaljem programe.
Inače imaš ih na www.gsm-free.com , www.gsm-multifund.com , www.unlockeasy.com , www.gsm-iq2000.com
-
sljaka poslao sam ti mail, a inbox na private-u ti je pun pa ti se nisam mogao javiti na private
-