-
e700 svjetlina displaya
ovo sam vec jednom pitao ALI problem nisam rijesio kao sto nitko nije ni odg., pa zato molim da mi netko tko zna kaze kako da posvijetlim sliku na displayu. Naime, odkad sam popravio foliju displaya svijetlina na glavnom zaslonu je cijelo vrijeme na najvisem sto znaci 15, no u postavkama telefona-pozadinsko osvijetljenje svijetlina neide vise od 4 (probajte vidjeti kakva je tada slika) iako je namjesteno na 15 puno je tamnija slika. Kako bi se to dalo popraviti. dali to znaci da su otisle nekakve diode ili sto?svaka pomoc je dobrodosla jer cu izluditi!!
-
Tu ti ja fakat nemrem pomoći...ja mislim da ti to ima veze sa folijom ili osvjetljenjem, odnosno da možda u servisu nisu napravili nešto kako treba...najbolje ti je da nazoveš Europatrade servis (broj telefona ti je 01/2004-186) i pitaš njih u čemu bi mogao biti problem i koliko bi te koštao popravak...
-
ma ja brijem da ce oni za to uzet pun ***** para
-
*2767*688#- Do Not Try This At Home
-
Ne kužim...kaj bi to trebalo značiti? Barem nazovi servis da ti kažu koliko bi to koštalo...informacije su besplatne:-)
-
ma ovaj kod on ti sve postvke sjebe bas legendarno
-
Dobro da veliš...netko si je mogao pomislit da je to nekaj korisno i sjebe si cijeli mob...
-
ma nije tako nego sam ja probao i tamo podesiti tu svjetlinu pa nista, ali znas sto se dogadja nakon dosta tipkanja sms-a i tak opocne mi display blinkati, i postane na sekundu svjetliji sto znaci da nije pokvareno nego da kontakt ne valja ili kaj nemam pojma!
-
Valjda imaš neku potvrdu da si mijenjao foliju (račun, garanciju ili kaj već), pa ga odnesi i reci da ti ga nisu dobro popravili...
-
ma mijenjao sam ju na crnjaka tak da imam samo osmjeh kod dilera s mobitelima