Zanimalo bi me da neki korisnik nokie 3220 mi kaze kakvi ima dojam? :spin:
Printable View
Zanimalo bi me da neki korisnik nokie 3220 mi kaze kakvi ima dojam? :spin:
Loš...nemam je ali znam kakva je...nema ni BT niti irdu...jedan od lošijih nokia proizvoda...
Zato je i jeftin...
Moje mišljenje (koliko sam ga imao priliku isprobati) je da je tipkovnica gumena i u početku je teško tipkati (pogotovo je problematična navigacijska tipka), ali nakon nekog vremena je OK, osim što palac može malo boljeti od navigacijske tipke koja nije baš najbolje riješena. Kamera mi se čini malo pre blijedom, ali pošto sam to isprobavao u polumračnoj prostoriji, to ne mora značiti da je i vani blijeda. Ekran se pokazao dobar, tj. kao i na 6230, 3100...
Zamjerka naravno ide tome što nema barem irdu
Mobitel je OK ako si korisnik kojemu je mobitel potreban za pozive i SMS,ali bi htio malo da je malo ljepšeg dizajna...inače mi se ne sviđa uopće,nešto je poput nokie 3200 koja je bolja po tome što ima irdu...
Mob nije TOLIKO loš ali ima puno mana: tipka usredini, BT, IrDa samo 4.5MB memorije...
Al je lipo kad onako svitli.
P.S 40% zadovoljan 50% nisam
imo sam ga prilike koristit i nije me se uopce dojmio,...to je djecji telefon.
Slažem se a sobzirom da sam više-manje dijete nije loš, ali me razljutili to što je sad 500 kn jeftiniji (a ja sam ga kupio svojom lovom a za još 100kn moga sam nabavit SX1 od rođaka) :angry:
pa kakav je to rođak koji nije mogo spustit cijenu 100kn.
spustio je je 600 kn ali nije tio više jer je prvo nudio za 2300 kn
ma mob mi se nimalo ne svida. sta je je.
Ni meni se ne bi sviđa da imam love za kupit symbian ali ovako nije loš