Evo mojeg pitanja : Znade li tko kako skinuti prednju masku sa Alcatela OT 511, bio bih vam vrlo zahvalan da mi odgovorite !!??
Printable View
Evo mojeg pitanja : Znade li tko kako skinuti prednju masku sa Alcatela OT 511, bio bih vam vrlo zahvalan da mi odgovorite !!??
Uuu neznam znam da je neka zajebancija i ja sam pokusavo al nisam uspio. Kad je to bilo.
Al mogu ti provjerit jos jednom.
Skida se prilicno jednostavno. Uz malo paznje i mirne ruke cak se i ne vidi
kasnije.
Prednja maska je zalijepljena na nekoliko mjesta dvostrano-ljepljivom trakom.
Prvo je potrebno skinuti crni poklopac na kojem pise alcatel ispod kojeg je zvucnik.
Netko sa malo jacim noktom na palcu moze to uciniti lako.
Potrebno je samo odrzati konstantnu silu i ljepilo pocne popustati.
Taj mali poklopac ima 2 pina s gornje strane telefona koji ulaze u ostatak.
Zato nokat treba zavuci u rupicu zvucnika
Kad ga odvojis, s gornje strane ces vidjeti kako je maska telefona zakopcana za kuciste. Kreni polako nekim flat-odvijacem i odvoji mjesto gdje je maska zakacena. Odrzavaj konstantan pritisak i polako "obilazi" odvijacem. Ljepilo bi trebalo poceti popustati. Nemoj jako siliti, jer ako se maska iskrivi, poslije ne nalijeze dobro. Izbjegavaj dirati prstima po ljepilu.
Ispod maske ces vidjeti standardne philips vijke. Iskoristi priliku pa mob rastavi i ocisti. Uvijek bude "mahovine" oko vibre. :))
Prije vracanja maske, malo je zagrij fenom, da ljepilo bolje uhvati.
Ja sam ovo radio vec x puta i nikad nije bilo problema.
Samo strpljivo!
Pozdrav.
Svaka cast za ovako kvalitetno objasnjenje nadam se da ces jos kojim korisnim savjetom pridonjeti ovoj zajednici ;)
btw: Dobro nam dosao!!!!
Pa, bilo bi mi drago da budem ovdje i od koristi. :))