Ajmo da li se isplati 100 kn vise za pioneer!
Printable View
Ajmo da li se isplati 100 kn vise za pioneer!
Je su li iste specke?
isplati se ja sam sa svojom 109-tkom zadovoljan
a uostalom svugdje je na broju jedan...
I o kojoj se cijeni uopće radi?
450-480 za nec a pioneerka 540-590kn! Zavisi od trgovina1
isplati se. ak nis drugo, bar se mozes frendovima hvalit kak imas pioneer a ne neki nec tamo...
Moj glas ide pioniru jer imam 108 i mogu reći da sam prezadovoljan
i moja 107ica ima vec podosta dvd-a iza sebe i nikakvih problema sa nijednim medijom
kako hoces ako cemo usporedivati pioneera i nec ovu dvd przilicu nema razlike. ja imam 2500a i mogo bi ju hvalit. imam ju 10mjeseci i nema problema. tak da ti je svejedno
pa kazem ja, pioneer je nekak zvucnije, to je ipak brand pa onda nek to uzme ;D
a ne mozes potvrdit ni da je nec losa marka
damn you..... pa nisam to ni rekao. ;)
Dal se isplati uzet pioneera ili LG dvd pržu iste spec sve isto osim imena i naravno garancije (to me vuče ka LGju) LG-2god, PIONEER-1god, a ipak je to prža
Ja imam dosta LGjevih stvari doma, i sve rade besprijekorno, već godinama. Jedan od prvih 100HZ flatron TV-ja, radi ko urica već skoro 10 godina. Home Theater isto traje već 2-3 godine. Frend ima neke PC komponente, ne sjećam se koje, isto nema problema.
A ako ti daju 2 godine garancije, mora da su fest sigurni u sebe i kvalitetu. To sigurno nije ovak' bez veze napravljeno, iza toga sigurno nešto stoji. Ko kad je Jeep počeo sa 7 godina/150k km garancijom, a svi ostali su (ako i toliko) na 3 god/100k km. Ima sigurno pozadine...
Ja imam NEC ND 3500 (koja je ustvari razlika?) i nisam imao nikakve probleme osim sa traxdatom (čak je i one bez natpisa bez problema pržio, a traxdati je zeznuo 4 od 30)
kaj se brinete koju god od tih uzmete sve je jedno. osim onih liteon-ovih ili benq
Kupio Pioneerku!
Evo sutra idem po LG nadam se da bu dobro pekla, s cdrw by lg sam zadovoljan al ipak dvd je in ;D