MISTERIJA sa V300-potrebna struchna pomoc
Hajde momci,
mislim da ce mi vasha struch pomoc dobro doci da reshim problem (detaljno opisan):
1. V300-2kom, ne znam koji je fabrichki flash i flex bio, je bezuspeshno "prevedena" na V600 (tip u servisu-privatnom je navodno ubacio SW od V600, ali kada sam proverio, ni traga od V600, po funkcijama, a flash i flex nisam zapisao)
2. Mob je tako radio 25 dana bez problema
3. Pri kucanji jedne poruke se sam ugasio i tishina… Nije imalo teorije da se upali…
4.Odneshen u isti servis… Neshto je radjeno, ali znam sigurno da je ostala prvobitna verzija i flasha i flexa
5. Radio 20-ak dana, opet se ugasio i nije se mogao upaliti
6. Odneshen u drugi servis gde je radjen i vracen sa novim fleshom i flexom (za flex znam sigurno jer je bio neki za V600)
7. Radio mesec dana i…ista pricha, ugasio se …nemogucnost ukljuchivanja opet…
8. Odnet u neki treci servis gde navodno kazu da je procesor (mogucno…) ali je ubacen Aston Martin V600 flex, verovatno i flash…ali uzaludno…
Naime:ukljuchim mob pojavi se uvodna animacija, zvuk, dodje mreza, pojave se ikonice na displeju (sve to traje par sec) i onda SE UGASI displej (ikonice se vide u pozadini), potom se gasi ceo displej, zatim displej pobeli, pa se opet upali, pojave se ikonice, dode mreza…i taj ciklus tera do iznemoglosti (dok se ja ne iznerviram i ne pip mu pip pip…)
9. Malo pre ga flashovao sa TRIPLETS_G_0B.09.38R_reflash i stavio SE6452AXXP10F9_V600_ME0, ali isto se deshava…(14.mart oko 21h)
10. Nov problem- sad ne mogu ni da ga upilim, a nece ni da pini bateriju -kao ono shto se desilo prvi put (oko22h)
Dechki…Hvala unapred samo i na trudu…