Potreban mi je neki program,osim pst za editiranje ringstyle!Zna netko neki?
Printable View
Potreban mi je neki program,osim pst za editiranje ringstyle!Zna netko neki?
pa akj nemre ttc
Rekao bih da si je lujito zalockao profile brisanjem MP3ca sa moba :rolleyes:
A zašto ti PST nije dobar?
pa jel obrisao one .db fileove onda proradi kolko sam skužio
MA jok to, nego ako ti je u profilu npr "loud" stavljen MP3 kao zvono, a obrišeš taj MP3 preko PCja sa moba, onda se taj profil više ne da editirat.
MA stvar je u tome da san skida uru vrimena pst 7.1.1 i pisalo je da je ostecen pa san mislija da postoji jos programa za editiranje ringstyle.
Nista skinit cu stariju verziju pst-a.valda nece bit ostecena.
:thumbup: pametno!
Ne treba ti nova verzija za to...
Kueščn! Nisam isprobavao ali neznam jel bi se moglo jednostavnim uploadanjem iste mp3-ce natrag na mob profil automatski odlockati? Ako ide ovako mislim da bi to onda bio najjednostavniji način uklanjanja problema. Praktično u jednom šutu i to bez ikakvih posebnih programa osim mpt-a (kojeg ionak svi imaju)!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
naravno da se može, bit onog poništavanja je upravo da se poništi veza sa tim fileom kojeg nema...znači vratiš taj file i sve opet radi...pozdrav= Citat =:
Izvorno postao Night Hawk
Jedini problem je što ljudi obično obrišu cijelu hrpu melodija s moba, ne samo jednu, prije nego što skuže da nešto ne štima. Pa onda treba sve vratit nazad i naći krivca. A nemaš backup. Itd...
BlueDevil ja sam bio stavio sve ringstyle na sillent i onda isao brisati pa sam opet uspio zalokat detalje ringstyla. KAKO????
Baš sve detalje? Za sve: fax, SMS, za VoiceMail, za beeper, itd?
Ima mala caka: može se preko seemova maknuti iz "profile details" neke opcije koje ti ne trebaju, kao recimo zvono za VoiceMail - kod nas to ne možeš koristit. A na nekim softverima sam primijetio da nisu sve opcije pod "details" prikazane po defaultu.
Moguće je da ti je baš do toga - probaj seem 0032_0001 skinut pa pretražit polako, opciju po opciju (sa P2Kseem programom, ima dobre opise) pa vidi da li postoji takav nekakav detalj koji se da podešavat ali je skriven. On ti je vjerojatno ostao na nekoj zvonjavi, ali kako je hidden nisi ga vidio i nisi ga mogao maknuti.
a jesi sigurno i alarma poništio u samom alarmu? da si baš sve poništio ne bi bilo problema!= Citat =:
Izvorno postao DeMar
= Citat =:
Izvorno postao DeMar
Pa zar ne bi mogao to jednostavno rijesiti vracanjem SEEM-ova 004c_001 i 004d_0001 u mobitel. Naravno onih koji nisu modificirani. Ima ih kod mene na stranici za download.
Evo i link:
http://public.globalnet.hr/~jsinkovi...nload/seem.rar
Ja mislim da sam sve uspio iskljucit. Ali covjek moze pogrijesit. Nakon sto sam par puta sje... vise mi se ne da brisati nikakvu mjuzu sa moba.
= Citat =:
Izvorno postao merlin10
istina..ja imo nekih problema sa profilima i ovak sam se rjesio.
naime,u profilu vibe n ring nisam mogo uopce doc do onih opcija dole , koje se ne vidie dok ne skrolas
sa ovim sam rjesio to
bravo merlin
Ajd skinut cemo i to. Iako mi se vise ne da brisati nikakvu mjuzu sa mobu da nebi opet nesto sje...