vec dugo gledam po internetu i trazim oklope za svoju v525 sad sam ih nasao i neznam ako ga nabavim kako cu ga stavitiu tj. zamjeniti s ovim orginal od motorole!!!!ako neko zna neka javi?hvala :-/
Printable View
vec dugo gledam po internetu i trazim oklope za svoju v525 sad sam ih nasao i neznam ako ga nabavim kako cu ga stavitiu tj. zamjeniti s ovim orginal od motorole!!!!ako neko zna neka javi?hvala :-/
To što ti veliš "oklop" se može odnosti na dvije stvari: na kompletno kućište i samo na onu prednju masku i battery-cover.
I jedno i dugo se da zamijenit, samo što je za promjenu kompletnog kućišta potrebno puno strpljenja, žiivaca i vremena. Puno toga možeš zeznut, potrgat, i tako to.
Probaj SEARCH na forumu, netko je toradio i opisao kompletan postupak, čak i slika ima...
ja sam mislio na kopletno kuciste mobitela!dali znas dali bi mi u nekom servisu to napravili?
Jednom sam prilikom zvao, al su mi rekli da oni to neće radit jer to nisu originalna Motorolina kućišta, pa zato ne pašu savršeno, pa se ljudi bune... uglavnom, ne žele nego originalno Motorolino stavit. A to košta previše...
dali znas di bi mogao u hr. naci kucista za mob. da bi se moglo skinuti treba imati posebni alat jeli tako?
jedan moj prijatelj je jednom davno nabavio predivno crveno neoriginalno kuciste za motorolu V50 i promjenili su mu kuciste u servisu,ali je onda promjenio negdje 3 ekrana u tjedan-dva,jer je stalno crkavao jer valjda nije dobro naljegao u to neoriginalno kuciste. Kad je vratio staro kuciste mob vise nije crkavao,zato oprez s tim fus kucistima....
Ne mora znaciti. Ja sam prije na ericcsonu kupio neko lijevo kuciste sam ga montirao i nakon nekoliko dana izgubio signal koji sam na kraju uspio nekako napraviti. I evo dan danas radi taj mobitel ko lud sa fus kucistem. Ja mislim da sve ovisi kako se to napravi tj. stavi u kuciste. Dali se nesta skrsi prilikom montaze.= Citat =:
Izvorno postao disco
Neznam bili to pokusavao cini mi se prilicno tesko!!!no sad kad kupim kuciste otici cu u servis i pitati dali ce mi to napraviti!!vec zna li neko di ima kucista za motorolu v525 u HR.hvala
mom frendu su ga montirali u ovlastenom motorolinom servisu, a i napomenu sam da je promjenio par ekrana,znaci da greska nije bila u kucistu vec bi neko skuzio nakon par promjenjenih ekrana....
Koliko znam, nema u HR. Osim preko Motorolinog servisa, naravn, ali to ne dolazi u obzir.
Imam maske za motorole raznih boja, 250kn. je cjena.
orginal motoroline ili ne!!!ti mislis na cjelo kuciste zar ne!!!mogu li se negdje vidjeti tj. imas li slike na forumu???hvala
Nemam slike, da orginal Motoroline. srebrna sa plavim, srebrna sa crnim i crna (E550)... original