DC++
kako se koristi(osim osnovnih funkcija koje svako konta)?
dali su potrebna neka posebna namještanja "postavki"?
ima te li neke omiljene Hubove?
I sve ostalo vezano uz temu šta se sjetite a ja nisam napomenuo!
THANX
Printable View
DC++
kako se koristi(osim osnovnih funkcija koje svako konta)?
dali su potrebna neka posebna namještanja "postavki"?
ima te li neke omiljene Hubove?
I sve ostalo vezano uz temu šta se sjetite a ja nisam napomenuo!
THANX
koristi se uz obavezni net limiter,ja nisam ništa posebno namještao,nemam omiljene-spojim se na 20-ak hubova i većinu onog što tražim nađem
jedan tip...nemoj u anime hubovima četat u glavnom prozoru,ili nedajbože reć da su ti Akira i Ghost in a Shell dosadni...upravo me kickalo zbog toga:D
Ma program je dosta jednostavan za korištenje. Jedini je nedostatak što trebaš imati dosta share-ano da bi mogao na neke malo bolje hubove. A ovo za net limiter nisam znao tj. nisam se tog sjetio. Zahvaljujem :D
pocetnicima dc++ nije bas jednostavan. u postavkama pod general prebaci na passive, stavi share-a kolko god mozes (pazi da ne stavljas neke osobne dokumente i slicno) i prikljuci se na sto vise dobrih hub-ova i deri. i jos jedna fora,mislim fora, kad trazis nesto, oznaci kvacicu na 'only users with free slots' i jos nesto, kad nadjes to sto si trazio, poredaj po connection, i skidaj od onih sa brzom vezom
zašto passive? onda ljudi nemogu skidat od tebe ili šta? ja upalim net limiter,cappam upload na 2KB i downloadi mi većinom budu oko 37KBs.
i da,ovo što je killa rekao-spajaj se na ljude sa T1 i T3 vezama.
prebaci na passive pa ces vidit. znam da nekima ne radi na active ili nece nista naci ili vrlo malo
probao sam i ne oduševljava me baš. mogu upast u jako malo hubova. nemam dovoljan broj upload slotova po hubu. your slot/hub ratio is not enough. il neš slično. kad sam active to mi se ne pojavljuje= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
e da zaboravio sam napisat, terba otvorit najmanje 3 upload slota. ma slobodni i vise, upalis netlimiter i ogranici se upload na dc-u i vojla. toliko o dc-u.
zašto 3 slota?= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
Zato što većina hubova to traži. A i to nije nikakav problem ak imaš net limiter= Citat =:
Izvorno postao sodom
imam enejblano 2 slota i nisam primjetio,ali nije da se precesto služim dc-om,...volim cisti download ala net