-
Old PSX games...and PSX
Ja sam odrastao na playstationu(i još ga imam,star je 8god)...vjerujem da je dosta vas imalo "Plejku"...koje su vam bile najbolje igre?
Evo mojih:
Gran Turismo 2(svetinja):Ovo sam igrao 10 sati dnevno,nisam išao u školu samo da bi igrao,memory card sa sejvovima igre je uvijek bio zaključan u ladici,tu sam igru igrao od 1998-2001...rezultat:236 auta,Escudo peakes(i nešto slabija plava verzija),Renault Espace F1...od raznih Mistumbišija Evo 3-6,specijalnih edicija
GTA 2:Ovo je bila moja druga "ljubav" uz GT2...otud moja ljubav za ostatak GTA serijala
-
...grand turismo 1 & 2...
-
-
gt2 sam igrao isto i iss. sve ostalo je bilo pa proslo.
-
-
pro evolution soccer dok me prsti nisu boljeli;D
gran turismo 1 skoro isto tako
a ove ostale sam već i zaboravio a bilo ih je stvarno dosta
sada je malog sivonju zamjenilo crni play 2;)
-
damgol misliš na iss? pes 2 je za psx došao prije dvije ili tri godine čini mi se!!!
i metal gear je zakon i nfs4 crash team racing
-
ne baš mislim na pes jel sam ga počeo igrati tek kad su ga konstantno hvalili u psx časopisu
a onda sam i shvatio zašto...
-
joj,bilo ih je... gt 1,medal of honour, diablo:D, reboot,wild 9, driver,colin
-
@damgol aha super je igrica još uvijek PES LIVE 4 EVER
ja sam imao music 2000,razni manageri,f1 '99. 2000 nba 99 nagano 98 bilo je super igrica
-
Gran Turismo 2 I Tomb Raider 1,2,3,4,5
-
grand turismo 1 i2, ISS (kasnije PES), metal gear solid, gta2, final fantasy I, II, IV, V, VI, VII, VIII, IX, crash team racing
-
-
gt 1,2,ff 7(hrco evo ti jedno ime pa ak se sljetiš znat češ: Tifa(ne onaj iz bjelog dugmeta)),ff8, colony wars,toca, driver,re 3, colin 1,2.....