Danas dobio Samsunga D500. Imam manji problem. Iz laptopa mogu slati sa IR sve OK, bluethoot ne radi. Iz moba ne mogu slati ni sa IR i ni sa Bluethoot. Do 20 % a onda sve stane. Kde bi bio problem, molim za pomoč. Hvala!!!!
Printable View
Danas dobio Samsunga D500. Imam manji problem. Iz laptopa mogu slati sa IR sve OK, bluethoot ne radi. Iz moba ne mogu slati ni sa IR i ni sa Bluethoot. Do 20 % a onda sve stane. Kde bi bio problem, molim za pomoč. Hvala!!!!
Kako mislis BT ne radi? Inace nemoj se cuditi po stranim forumima cesto se ljudi zale da imaju problema sa D500 sto se tice prijenosa podataka.
to baš i nije neki manji problem ako to ne radi obavezno traži novi mob
Hm, pa meni rade i IR i BT, i to super brzo
Pa Bluethoot radi sa dlančnikom, sve OK, sa notbuka mogu slati reko IR, ali sa moba ne ide na notbuk. Sad ču do prijatelja, pa da vidim tamo. Možda software od Bluethoot na notbuku nešto škripa. Pa da vidimo šte če bit. Ja dodatno priključim Bluethoot na notbik pa ču možda morati da ga zamjenim za kakav drugi noviji model. Prvo prijatelj a onda..............!!!!!= Citat =:
Izvorno postao konj
Bio problem u starom softu BT-ja. Sad radi sve, ali kako slati preko BT java igre!!!!! Jel to ide i kako!!!!= Citat =:
Izvorno postao JOLIE
pa isto kak i šalješ ostale stvari a mob bi trebao to sam prepoznati kad mu stigne;)
Ja sam negdje na netu procitao da se to mora preko usb data cabela bar je takav tutorial bio, e sad neznam jel moze preko IR ili BT ici java igre
Motorola ide i preko BT - samo se drag 'n drop na OBEX-push, i radi. Mislim da bi i Samsung morao, bilo bi blesavo da ne radi.
Ali opet...:dunno:
Ne radi sa OBEX-push, probao na prijateljevom računalo. Ne znam kako da igru prenesem. Drugo ide sve.= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
A onda će morati s kabelom. Probaj naći nekog tko ti živi blizu a da ima kabel, pa plati čovjeku pivu i probaj. PA ako je top, kupi kabel, a ako ne, pitaj u servisu koji je vrag.
I to ču učiniti, pa da vidimo!!!!= Citat =:
Izvorno postao BlueDevil
ajd pa javi jesi uspio, ja mogu nabavit kabel od e700 ali ne vjerujem da ce ga preko njega prepoznat!
Sutra dobijem kabel, pa da probam. Javit ču kako ide!!!= Citat =:
Izvorno postao ivan_
Ja sam si cak i mislio kupit taj kabel al kad bolje razmislim, taj kabel mi treba samo za to prebacivanje igrica i mozda da si skratim vrijeme prebacivanja mp3-a, al nisam si ja kupio taj mobitel da bi na njemu igrao igrice ili si ustedio koju minutu. A sta meni minuta doma znaci, nista, a bezveze bi bacio pare a mogu ih na nesto drugo potrosit
Probao sam kabel pa sve isto kao sa BT, java ne ide. Vratio kabel pa ču probato preko BT!!!!!= Citat =:
Izvorno postao ivan_
Upload jave na D500 moze preko BT ali morate otkljucati funbox i dosta postavki na kompu namjestiti. Uglavnom ima veliki tutorial (sa slikama itd. ) na www.howardforums.com