-
c45 gubi signal?
Svako malo izgubi signal pa nestane logo i pojavi se
!HR VIP (sa uskličnikom) ?
Tako da je non stop nedostupan. Nemam pojma u čemu je problem? Jeli soft ili hard u pitanju? Inače te simptome sam već vidio na mom bivšem c45 ali puno rijeđe (najćešće bi se to desilo preko noći tako da sam ga ujutro morao ugasiti i ponovno upaliti)
:-X
-
Moglo bi bit oboje. Očito ima problema u komunikaciji s mrežom. Ne pošalje ili pošalje krivo nešto od onih silnih kodova koje međusobno izmjenjuju mobitel i mreža. Mislim da onaj uskličnik znači da nije prepoznao broj i tretira ga kao aparat iz druge mreže i dozvoljava samo hitne pozive. Pokušaj to provjerit.
-
E to mi se jedanput, pa sam ugasio i ponovo upalio mob i sve je stimalo (mob imam vec oko 1g). E da, i stavio sam si software v50, i imam neki osjecaj da mi baterija traje (pazi sad) duplo dulje nego prije.
-
šljaki : Evo riješio sam i to na full jednostavan način. Gašenje i paljenje nije pomoglo pa sam u njega stavio drugu sim karticu. Mob je zatim normalno proradio (znači nije bio problem u mobu), a ovaj problematični sim u drugi mobitel. Zatim sam sve opet vratio na staro i sad normalno šljaka. Valjda se sim "zapekao" :)
DacMan-u : daj mi dac reci šta ima u novom v50? Ima kakva značajnija promjena? Baterija ti traje duplo dulje??
-
nisam bas primjetio novosti neke, a kaj se tice baterije: punio sam je u ponedjeljak navecer, danas mi tek fali jedno polje na displeju, koristim mob 5-10 min dnevno (znaci 6 dana) prije sam ga moro punit svaka 4 dana.