ovako skinuo sam igrice za k700 sa str myk700 i kada ih prebacim na mob spremi ih u drugo.sada me zanima sta treba napravit da normalno rade?
Printable View
ovako skinuo sam igrice za k700 sa str myk700 i kada ih prebacim na mob spremi ih u drugo.sada me zanima sta treba napravit da normalno rade?
I MENE TO ZANIMA??!!!!!!!
Kako se učitavaju na SE
pa odi u drugo i samo klikni na igru koju zelis igrat(stisni sredinu na joysticku),a ako tak ne radi odi u drugo-opcije-rad s datotekama-premjesti u.....igre i ionda odi u igre i klikni na nju!
Ne, ne, ne...
Ako je mob to stavio u Drugo, to znaci da nije prepoznao sta je to. U tom slucaju ti nista ne pomaze. Trebao bi staviti to u Aplikacije ili Igre ako je sve u redu.
Kako ti se zove file? nesto.jar? nesto.jad? Nesto trece?
Ako je .jad, to ti ne teba.
Ako je .jar... to bi trebalo raditi... :-/
a vjerojatno je stavio zip....vis to mi nije palo napamet...
morate odzipirat igre i stavit u mob filevoe nesto.jar!!
= Citat =:
Izvorno postao disco
Čekaj malo.....idemo po redu.
Odzipam igru i pojavi mi se puno ikona,onda ih sve(ikone) prebacim kud???
U igre nemože!!
U DRUGO neprepoznaje!!! :-/
STEP BY STEP PLEASE
Oh... jos jedan... :-/
Sad sam htio naci thread u kojem je sve vec objasnjeno, ali nisam uspio. :( A znam da vec ima neki!
Anyway, idemo onda ispocetka:
Kad skines igru, ona bude ili .ZIP ili .JAR. Ako je .ZIP, to trebas otpakirati, nakon cega ne bi trebao dobiti milijun datoteka, nego samo par, od kojih bi (barem) jedna trebala biti .JAR. Ako igra vec jest .JAR, ne trebas nista. Vrlo cesta greska ovdje je sto se .JAR stvarno dade otvoriti/raspakirati programima tipa WinRAR (.JAR je u stvari obicna ZIP arhiva), tim vise sto .JAR vrlo podsjeca na .RAR, ali to se ne treba, ustvari ni ne smije napraviti. :nono: Umjesto toga, taj i takav .JAR se prebaci na mobitel as is. Dakle, sto se tice igara (a i aplikacija), K700i prihvaca samo datoteke s nastavkom .JAR. Ne .ZIP, ne .RAR, a takodjer niti ne .JAD. Jasno?! ;)
Ako ni nakon ovoga ne proradi, javi se opet. Sretno! :)
da se ja malo nadovezem,ako otvoris *.zip file i u njemu ima puno malih fileova i direktorija,onda ga samo preimenuj u *.jar,NE OTPAKIRAVAJ GA!!dosta cesto ima takvih situacija...
Desni klik na jar file, send to, Bluetooth device, next...na telefonu ga prihvatis.....done i kazes oces ga spremiti u programe ili igre. Isto tako ide i za video..slike...audio.= Citat =:
Izvorno postao bollas
ravilov nisam te skuzio kako napraviti rar datoteku u jar objasni
Ja sam skinuo igru u WINRAR-u.
Ma ja to niš ne kužim jar,jad,smrad
Nema veze O D U S T A J E M!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Imam tenis i pikado i OK
Pa, otpakiras ju WinRAR-om. ;)= Citat =:
Izvorno postao ivan111
Ali najprije provjeri triput da je datoteka stvarno .RAR, a ne .JAR. Posebno moze zbuniti ako datoteke vidis samo kao ikonice bez ekstenzija (ima u Windowsima neka opcija negdje, nesto kao "Hide extension for known file types", po meni totalno beskorisno i zbunjujuce). Onda ne vidis je li .RAR ili .JAR ili nesto trece, a sve ih "preuzme" WinRAR, pa sve imaju istu ikonicu. Dakle, beware. :)
Sigurno je nisi skinuo u WinRAR-u, jer WinRAR nije program za skidanje. ;)= Citat =:
Izvorno postao bollas
Istina je da igru mozes otvoriti u WinRAR-u, ali pitanje je li to uopce potrebno.
Jos jedan savjet: kad skidas igru sa neta, nemoj samo kliknuti na link, jer ako link vodi direktno na .JAR datoteku igre, automatski ce ti datoteku nakon downloada otvoriti u WinRAR-u, sto definitnivno ne zelis. Umjesto toga, desni klik na taj link i Save as (ili slicna opcija).
na K700i postoji bug koji je vezan uz java igre. na nekim portalima na kojima se naplačuje download igara (recimo VIP) dugo nije bilo niti jednog sadržaja za taj telefon pa se nešto pojavilo pa su opet sve povukli jer nitko nije mogao nakon downloada pokrenuti igru. Sada postoji sadržaj ali je upitno koliko se može pokrenuti.
Da? Nisam to znao... :jehon:
Kako se manifestira taj bug? Tj. sto se dogadja kad probas skinut igru?
Jel to uvijek i svuda, ili samo na nekoj odredjenoj verziji firmware-a na mobitelu?