evo doso je novi ipod mini, ima 6gb, 18sati playanja i cijena u austriji mu je 250€
stari mini je pojeftinjen na 200€ sto kada odbijete merverstojer koji dobijete nazad ispada cca 1200kn!!!!
Printable View
evo doso je novi ipod mini, ima 6gb, 18sati playanja i cijena u austriji mu je 250€
stari mini je pojeftinjen na 200€ sto kada odbijete merverstojer koji dobijete nazad ispada cca 1200kn!!!!
kod nas se cijene (starog) minija jos nisu spustile,jadno je to kad moramo u austriju...
Da vidio sam to već (i pojeo se živ...), a americi je 200$...
pa dobro nisi ni ti loše prošao... bar se nisi morao zezati s putom u austriju...
mislim da se cijene i kod nas jesu nesto spustile, ali sve je to jadno. uglavnom mini od 4gb je sada na cijeni kao neki bolji flash mp3 player
Mikronis jos uvijek 2255kn ali ima ih u oglasniku za 1500kn! Pa se mozda i ne isplati ici do austrije!
da, sverceri taman zaradjuju na merverstojeru, jer je cijena sa porezom u austriji 200€ sto je 1500kn. samo za ipod mini se definitivno ne isplati ici u austriju.
Mislim da naslov govori sve.
iPod je u odlicnom stanju i malo je koristen. Dolazi sa svojom kutijom i svime u njoj (svi kabeli, slusalice i software).
Cijena mu je 1800kn. Ako je to neki problem mozda bi je mogli malo promijenit.
Ako je netko zainteresiran javite se na mail manny_cass@yahoo.com ili na broj 091/517-6531.