Jel ima ko ovaj program da mi posalje? :-/
Printable View
Jel ima ko ovaj program da mi posalje? :-/
skini ga sa interneta, ak ne nađeš javi na PM pa ti pošaljem ;)
http://www.klite.prv.pl/ evo ;)
nauci rukovat bittorentom...
preporučujem ti da nađeš 2.43 verziju. s ovom sam imao nekih problema,kolko se sjećam. ili skini dc++ i net limiter-> the speeds are unbelievable
rasprava o P2P programima j ebila kolko se sjećam. Pa nek proba K++ ak nije do sad.
ja imam tu kazuu ali ima isto pun ku*** sranja!!!!isplati ti se skinuti trusty files on se spaja na kazuu i neke dvije gianele(tako nešto)
ja nevolim ni kazzu ni jedan p2p program jer dobijem sranja od njih,puni su spywera i gluposti,pa vi birajte
ma koja kazaa, skini limewire!
u potpunosti se slažem! :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
kazaa NEVALJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
to je največi VIRUS KOJI POSTOJI!!!!!
došo je novi p2p program link tu ali je beta al mi se čini u redu pa probajte ga :comp:
Ok.Hvala na informacija!
Sto se tice Kazaa-e,znam da je sranje jer ti komp kupi razna sranja, ali
Kazaa Lite K++ je puno bolji program od jer nema toga svega sto ostecuje racunalo!
Ovo je opako dobro= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
nije opako al je dobro
A čuj. Kako kome. Meni je šta god sam do sad skidao prao od 50 do 80 kb/s= Citat =:
Izvorno postao tomo
koju vezu imaš,cyberphere?
ADSL 768/128= Citat =:
Izvorno postao niten
80KB...wicked
haha sta je to za jednog playera4ever ;D nama je 40 i 80kbps super! kad smo jadni...
da,kod nas je to još uvijek preskupo. uzeo sam onaj paket od 2gb...potrošio sam ga za 2 dana!!! . sad sam na flatu i peglam 2,35 gb po danu isisat ću sve što mogu.:D
slabo je sve to kod nas i skupo!
a kazaa lite++ je meni sranje,samo moš pokupit virus i spyware!jesi probao aresa,meni skida oko 6-7kbs a imam modem 56k!
da pa sto je tu cudno. zar nije to optimalna brzina na modemu? ja nisam dugo vremena koristio p2p jer skidam albume sa torrenta, ali sam naisao na limeware koji je odlican. stvarno je odlican.
meni jedinom tako,na svim drugima sam slavio kad bi bilo 2kbs!a mojim prijateljima i bivšoj curi oko 1,5u prosjeku!eto šta je čudno