-
problem s alarmom K700i
Radi se o modelu K700i.Jednostavno se ne aktivira u vrijeme kad je određeno, ne radi ni ponavljajući alarm.Na ekranu je uredno oznaka zvona ali u zadano vrijeme ni zzz od zvuka niti se išta pojavi na ekranu.Do sada je sve uredno radilo.Molim za pomoć ak neko zna. Naravno danas sam zakasnio na posao zbog toga... Thx unaprijed :-/
-
jap, same here, mora da je do FW-a, ja imam RAA...... al trenutno nemam vremena otic do servisa, btw dokad radi servis i kolko im treba da stave novi FW? Meni inace ponavljajuci alarm (ak se tak zove na hrv) zvoni svaki drugi dan, a narihtan je na svaki dan
-
Ja imam R2AE i sve radi bez problema. Mada, iskreno, imao sam i R2A i R2L, i nikad s tim nisam imao problema. :-/
(Imao sam doduse s drugim stvarima... ;) Zato sam i otisao na upgrade.)
EMSC inace radi od 8 do 17, subotom od 8 (ili 9, nisam siguran) do 13.
-
Meni sve radi OK! :thumbup: Samo šta mi nekad dok gledam slike odjednom umjesto većine tih slika dođe neka mala prkrižena ikona i onda restartam mob i sve jo ok neko vrijeme. Da li netko zna u čemu je tu problem i zašto to radi? :-/ sory šta je malo offtopic!
-
pa jel vam uopće ukljućen profil di je zvono poglašnjeno na najjače... i provjerite melodiju koja vam je postavljena da svira kad se alarm aktivira.
-
Sve je ok s narihtavanjem melodije i zvono je na najjačem. Jednostavno se ne aktivira u zadano vrijeme.Fakat za popizditi.Inače sve ostalo na mobaču radi i ne šteka niš drugo.Kaj da napravim??
-
-
Thx na pomoći.To je u Planinskoj? Koliko to košta inače?
-
Da, Planinska 2.
Kosta navodno nekih 120 kn, ili je besplatno ako imas garanciju.
-
i ja sam imao svakakvih problema sa starim FW....zasad je sve s najnovijim OK
-
alarm
sa R2AE i meni sve radi OK :thumbup:
budi me svako jutro. sto i nisam bas onda zadovoljan ak pretjeram ;D na netu
Inace je telefon super-great-mrak :king: