što da napravim kada hoću ići na net na mobu kaže tip datoteke nepoznat neznam kaj da napravim HELP!
Printable View
što da napravim kada hoću ići na net na mobu kaže tip datoteke nepoznat neznam kaj da napravim HELP!
Bilo je o tome već govora na forumu. Uglavnom problem je bio u seem 0032-0001 i njegovim postavkama. Može se riješiti i promjenom tipa telefona u onom seemu gdje je zapisan model (stavi se model V500), ali je to ispravno riješio SyberLord i stavio taj seem 0032 ovdje na forum. Ako ga nemaš javi pa ti pošaljem na mail.
Pozdrav
To se i meni dogodilo i onda sam u seemu 0117 prepravio sa 620 u 600 i radi normalno
Da, tzac se malo zabunio - nije seem 0032 nego 0117. Otvoi ga u bilo kojem hex editoru, i vidjet ćeš model - promijeni ga u v500 ili v600, i nema beda.= Citat =:
Izvorno postao npoldrug
Nije se zeznuo, dobro je rekao. Možeš prepraviti u 0117 seemu, ali time dobivaš polovično rješenje jer ti pola grafike opet ne radi.
Tek u kombinaciji s pravim 0032 sve radi kako spada...
ok to sam rješio, a prije sam imo -spremiti-stranicu,sliku sad imam samo stranicu kak da to vratim
Pa upravo ovako kako sam ti rekao. SyberLord je napravio seem 0032-0001 koji kada se ubaci u V550 riješava problem prikaza grafičkih simbola na wap-u. Kad se promijeni 0117 tako da mu se upiše model V500 ili V600 tada nema više javljanja greške "tip datoteke nepoznat" ali nema grafičkih simbola. Kada se ubaci 0032 koji je SyberLord sredio, onda i s originalnim 0117 u kojem piše V550 radi ko zmaj. Dakle samo treba ubaciti pravi seem 0032. Ponavljam, taj seem je bio postan u ranije obrađenoj ovoj istoj temi. Potraži tu temu ili ak treba ti seem pošaljem na e-mail.
Pozdrav
pa ja ti pričam o spremanju slike s neta sad ide normalno al nemam ono spremiti sliku kaka da to vratim
kaj niko nezna to mi je bilo dok nisam bio stavio novi java pack al sad imam onaj od 58R i opet nema toga