zna netko nesto o tome?
Printable View
zna netko nesto o tome?
Za šta je to?Mislim kojeg operatera
pa fiksni HT
Ja sam mislio za mobove zato što je pod mobilni operateri,koliko ja znam to neće još uvest
khideg ne bi bilo zgorega da objasniš o čemu se radi kada otvaraš temu, ne znaju svi odmah samo iz naslova o čemu je riječ...
pa ok,al ne znam gdje je tema za te fiksne operatere?
my bed, mislio sam da se znao, jer se nest ne tv prica,a ni ja nisam tocno znao o cemuse radi osim da je za fiksnu telefoniju i tako to.
= Citat =:
Izvorno postao khideg
pa bit će, T-HT je podnio zahtjev za novim tarifama, od kojih neke imaju u 1sec kao obračunsku jed.! te će se navodno uvesti model gdje ćeš u pretplati imati 60min razgovora... jasno, ostat će i sadašnje tarife, min obr. jed, a neki čak kažu da će ta sadašnja biti i povoljnija u nekim aspektima. tj, bit će tarifa, ali nećeš ni sam znati koji uzeti, jer nema jedne koja nudi sve....
P
PS ajd molim te nemoj na svaki thread stavljati ankete, vidim da u tome uživaš, ali d ima neke potrebe i ne!. poštovanje
ne stavljam ankete stalno, smao kad mislim da je potreba, pa ne uzivam, nego korisno je,sta ne?
= Citat =:
Izvorno postao khideg
kako kad, nekad jesu, a nekad znaju biti i neukusne, kužiš... konkretno ova, jer u biti i nisi ništa koncizno upitao njome, niti će biti ikakav odraz nekakvog globalnog mišljenja kao takva. pričekaj da T-HT napravi svoje, ona lupi anketu, tad će bit temelja!
ovo je samo kontruktivna kritika, NHF!
:beer:
pa dobro tu mozda imas pravo, a obriso anketu onda.
Kako god nemam mišljenja jer još nisam upućen u to......ali šta jes jes..lopovi su eto!
da evo uvode se, al nece to bit nista jeftinije
Ma to uvode samo da zadovolje masu za jednom sekundom. A cijena će na kraju ispasti jednaka. Nešto sam čuo o tome ali me to pre više ni ne zanima jel ionako ne koristim fiksni telefon često
da pa i rekli si na telki da je zbog mase,d amoraju, al cjene ce biti povoljna ako pricas kratko, inace kao kazu cak ce biti skuplje nego inace
a šta ste mislili da će biti jeftinija fiksna telefonija?? Upravo zbog trenda opadanja prometa u fiksnoj HT je prije 3 godine napravio tzv. "rebalans tarifa" odnosno organizirao pljačku :) pod krinkom prilagođavanje Europi.
Sada su opet zadovoljili formu, pa neće valjda zaklat koku koja nese zlatna jaja. morate priznati ni vi nebi izigravali Caritas da ste na njihovom mjestu.
novi obračuni su takvi kakvi jesu.
ja tako mogu otvoriti benzinsku pumpu sa najjeftinijim benzinom u HR i na svijetu. 1 litra 10 lipa ali se upad na benzinsku naplačuje 500 kn za aute koji imaju rezervoar do 50 litara.... itd.
e to je fora.
Baš je fora :)
nažalost takve fore pale kod nas :(