Evo prije neka 3 mjeseca sam kupila taj mob.. Pa me malo zanimaju vasa misljenja o tome!
Pozdrav
Ana :)
Printable View
Evo prije neka 3 mjeseca sam kupila taj mob.. Pa me malo zanimaju vasa misljenja o tome!
Pozdrav
Ana :)
pozdrav anarhijo!
zgodan dizajn,a objektivna misljenja ti je najbolje procitati ovdje
Anarhijo?? Mooolim te nemoj tako.... ;)
Pa procitala ja to, al zanima me misljenje ljudi s foruma! :)
znas,nikad mi čitanje nije bilo jača strana.
vidio sam slike s tog phona- sasvim solidno,svida mi se dizajn...sta jos reci,mobitel za žensku taškicu.pozdrav!
Mobitel mi odlicno izgleda i ljepo mu stoji crna boja a ima sve sto ti treba ( osim ako nisi freak kao ja ;D ) A ako ti ne treba radio po meni cak bolji izbor od K700 jer mi je ljepsi a prima mem kartice. Uglavnom ti ga imas pa mozes reci neka svoja iskustva i dojmove ukratko???
Podsjeća me na SE. Skoro pa čista kopija, usudio bih se reći. Po izgledu, that is...
isporučuje se u srebrnoj boji i nema mmc,vjerojatno mislis na neki drugi mobitel= Citat =:
Izvorno postao konj
Meni je super jer je relativno jeftin a slike ispadaju odlicno, a ima i dosta memorije! Jedino sto je sporo pisanje poruka al cula sam da ima jos motorola s istim problemom.
Ja osobno nisam nikad došao u doticaj sa tim mobom...ali također moram reći da mi je malo neobičan dizajn(ali o ukusima ase ne raspravlja jel tak? 8)
e aj nabroji tj. usporedi malo taj mob sa V525