Koji program koristite kod svog tog konvertiranja? Ja koristim xmpeg ali ne podržava ove kombinacije pouzdano a i skužim kak filmić dosta puta zašteka tokom snimanja... Jel netko zna kvalitetu onog nokia multimedia centra?
Printable View
Koji program koristite kod svog tog konvertiranja? Ja koristim xmpeg ali ne podržava ove kombinacije pouzdano a i skužim kak filmić dosta puta zašteka tokom snimanja... Jel netko zna kvalitetu onog nokia multimedia centra?
ImTOO mpeg encoder---to je po meni najbolji
Pogledaj malo po forumu, vidjet ćeš da je ova tema više puta otvarana!
ne! imaš nero vision expres i Qt to je najbolje wmv->avi}nero vision expres
mov->3gp,avi->3gp,mov....
Zašto ne? Po meni je najbolji ovaj jer je jednostavan i koristan, te sve radi kako treba!!!
Qt ti je najbolji za konvert nekih sranja u druga sranja i opcije su lake za skužit a nero nemoraš koristit al meni on jedini konverta wmv u avi
X4 Live Mpegable. Gx Transcodr itd...
Evo, sad kad imaš tolke ponude proguglaj si malo...
nyx ne seri odi pogedaj ono!dogovor!!!!!!
Ja preporučavam Nokia Media Converter, radi za sve mobitele, brz i jako dobar plus što je jednostavan!
Da ali ima 20 mb za skidanje, ja to kažem jer se meni ne bi dalo tolko skidati...
Šta ćeš, nekad se moraš i žrtvovati, al kasnije ti puno uštedi vremena, jer je sve automatizirano. Meni kod Qt smeta što on nekad pri konverziji u 3gp, ukloni zvuk, pa dobiješ video bez zvuka, dok ovaj radi besprijekorno!
Jedina je zafrkancija što moraš aktivirati nekakav račun(više se ne sjećam), ali to ti je besplatno, samo neka formalnost(bez koje nemožeš instalirati program).
Same pohvale iako ima i puno boljih!
Da ali ja sam skinuo fino program od 1 mb koji radi i zadovoljava moje potrebe što se toga tiče!
Kak se program zove?
ImTOO mpeg Encoder
ImTOO je skroz OK. Puno je bolji od Nokia MMC-a.
:thumbup:
Da o tome ja cijelo vrijeme govorim...
postoji jos bolji program koji je i jako jednostavan a zove se Audio Conversion Wizard.
Potrazite malo po netu
Total Video Converter je meni najbolji.
total video converter ja još nisam našao file koji ne može konvertirati
evo da se i ja pridružim.
Ja uspješno koristim Allok 3GP PSP MP4 iPod Video Converter
Takoder koristim ImTOO mpeg Encoder, skinuo patch za njega i fakat je dobar prog...
ImToo MPEG Encoder+crack (patch) i funkcionira. :)
Apsolutno! Imao sam dosta drugih, i prije ili poslije svaki je naletio na pretvrd orah. Ovaj TVC je zvijer, radi ko urica. Da ne velim da i audio konvertira, tako da već dobrih godinu dana nisam niti čuo niti vidio a niti treba o bilo koji drugi softver za konverziju audio/video formata.
super converter