Želimo saznati zašto vlasnici "symbian" mob više vole svoje aparate od "običnih"mob??http://img1.imageuploader.net/616/no1.gif
Printable View
Želimo saznati zašto vlasnici "symbian" mob više vole svoje aparate od "običnih"mob??http://img1.imageuploader.net/616/no1.gif
mislim da je to vrlo jednostavno.....jel bi ti volio imat "kompjuter" koji moze igrat 5 igrica,pustat muziku i filmove ali tu je prici kraj?!
volim ga zbog mogucnosti,zbog toga sta uvjek i svaki dan ima nesto novo i nikad mi nije dosadno uz mobitel
Volio bi ga i ja da mobiteli na nekaj liče...
Potpisujem. "Obični" mobiteli su dosadni, a meni ne treba mobitel za šminku i tu i tamo poslat poruku il nekog nazvati.
A dobro, kako kome treba...nemojte misliti da je pljujem Symbian, dapače, to je izvrstan OS, čak sam ga i imao, bolji od običnog mobitela...ali kad meni to ne treba...kad me ne privlače filmovi, muzika i bilo kaj...jedino poruke, pozivi i uslikati tu i tamo koji dobar autić vani...i to je to!
PhytoSculpt,zavidim ti......da znas samo koliko bi love ustedio da sam jednostavan poput tebe.
Puno ljudi na ovom forumu doživljava mobitele kao jednu od najvažnijih stvari u životu i zato posvećuju puno pažnje funkcionalnosti, memoriji...i zbog toga ovaj forum i služi...ja sam ovdje iz jednostavnog razloga a to je da mi je ekipa super i da mi je gušt dopisivati se...kaj se tiče mobitela i to, kužim se u njih, a i sam sam ih promijenio 12-ak u zadnja 2 i pol mjeseca (rekorda, ha?)...ali oni mi ne predstavljaju veliku zabavu u životu...
zasto ih onda manijakalno mjenjas ako ti ne znace?! ja mislim da si ti PhytoSculpt,svoji ljubav prema mobitelima duboko potisnuo,ona je nesvjesno prisutna u tebi :evil: hehe. :spin:
Mijenjao sam ih iz tog razloga jer sam i imao prilike, pa sam htio isprobati da vidim sa čime ću biti zadovoljan, sa čime neću...i shvatio sam da mi nije potrebno ništa više od ovoga što imam...
ljepo si to srocio,nakon 12 mobitela promjenjenih u 2,5 mjeseca zakljucio si da ti smartphone nije potreban,hehe care :king: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
P900 mi je bio najbolji mobitel kaj se tiče funkcija...al onda izađem ja lijepo van na Jarun ili di već i nemam kam s njim...u džep mi ne stane, a kaj bi trebal nosit torbu za njega ko za laptop:-)
i meni, i znam na sta mislis,jedino me zivciralo kad sam ga vadio iz dzepa uvjek mi je tipkovnica negdje zapeta pa se nije dao izvuč jednom rukom...ako si zadovoljan sa sadasnjim samsungom svi smo sretni za tebe,... ja osobno sumnjam da ces se na njemu zadrzat...ali vidjet cemo...sjeti se samo kako je slatko sastaviti mms na p900,nema veceg uzitka,koda sjedis za kompjuterom...dobro zapravo ga drzis..= Citat =:
Izvorno postao PhytoSculpt
MMS-e ionako slabo šaljem, a na P900 nisam nikad probao...poslao sam u životu možda desetak MMS-ova, tak da me to ne muči...ja mislim da ću se zadržati na ovome, jer mi je to dovoljno, a i neda mi se više mijenjat mobitele, to je naporan posao:-)
Jedan od razloga je taj što mogu apsolutno svaku datoteku poslati na mob i sa njega (npr.Siemensove color sheme za kolegu koji nema komp i sl.),a odlično posluži u trgovinama sa puno TV-a za malu zlobu ;D i prikratit vrijeme mijenjajuć programe i glasnoću itd.
:thumbup: :thumbup:= Citat =:
Izvorno postao sms freak
...meni je važno da sam mobom mogu radit (skoro) sve stvari, npr. gledat filmove,slušat glazbu,zahebavat se,surfat...
Sbog svoje raznovrsnosti i prilagodljivosti.
e ovo je tema za mene.
symbian je dobar sustav jer daje mogunosti da svaki dan imas "novi" mobitel bez da ista potrosis za neg,a promjenit temu i eto ti novi mob, ajd to napravi sa s40? ili nekim drugim. .nece ici. .
onda. skvadro menije dosadno, pa ajmo gledat filmove. a gdje, ma ovde na mobu u prirodi, nema potrebe za kompom i dvd plejerom, nije li to dovno.
a sad vi obicni mobitelci recite sto hocete. .
ja u biti shvacam vas, nekome to ne treba,ali stvarno ne treba i to je u redu, ali onima kojima treba to je odlicna stvarcica.
to si popalio sa reklame od 3220?! kao svaki dan novi mob a kad ono dobis prozirnu masku i kartončiče + flomastere= Citat =:
khideg symbian je dobar sustav jer daje mogunosti da svaki dan imas "novi" mobitel
;D
ma 3220 je marketisnak fora, 7610 nije.
meni je symbian super,imao sam 6600,jos uvjek imam n-gage(i nju cu rjesit ubrzo),al sam skuzio da mi to ne treba , samo saljem sms-ove i pricam.....
To se slažem...tko voli više od mobitela, biti će oduševljen sa Symbianom...meni puno tih funkcija ne treba, niti ih koristim, ali to ne znači da je Symbian loš...dapače, za nekoga tko voli više funkcija to je Bog i batina, kak bi se reklo:-)
to je potpuno druga stvar, ako to radis symb ti ne treba, ali iance....to je jako dobro
ajmo realno gledajuci - nikome zapravo netreba ni symbian ni mobitel ni nista. AL..kad se vec nudi - zasto ne :D
nisam jos naisao na aplikaciju koja mi bas 'treba', da sam ovisan o njoj. ali ima ih par koje uvjek dobro dodju i zato koristim symbian :rolleyes:
velicina jeste problem, medjutim, jos malo i doci ce symbian telefoni 'normalne' velicine. smijat cemo se danasnjim modelima. dakle velicina je prolazni problem. to me uopce sad ne brine. meni 3650 stane u dzep :thumbup:
al kolko god smanjivali mobitele ,morali bi smaniti i ekran na njemu da bude manji, zar ne?! a to je što se mene tiče negatican efekt,uostalom sad imam 7610 i on je pravi mališan.