Evo ovako vidim da gog-a nema cesto na forumu, pa predlazem da stavite i sljaku za moderatora siemensa foruma :) mislim da se viki nebi ljutio . . . sta je covjek zaista zna o siemensima, sta nije tako ? jedino ako on ne zeli onda . . . .
Printable View
Evo ovako vidim da gog-a nema cesto na forumu, pa predlazem da stavite i sljaku za moderatora siemensa foruma :) mislim da se viki nebi ljutio . . . sta je covjek zaista zna o siemensima, sta nije tako ? jedino ako on ne zeli onda . . . .
Pametno, jedino treba uvesti da moderatorima svakog 1. u mjesecu dostavljaju na kućnu adresu tekuću okrepu jer se nose s tolikom odgovornošću... ;D
ah....okrepa= Citat =:
Poslao: dmi
Pametno, jedino treba uvesti da moderatorima svakog 1. u mjesecu dostavljaju na kućnu adresu tekuću okrepu jer se nose s tolikom odgovornošću... ;D
Goga bi te skinuli? (istina da ga nema uopće) Šta je ovo pobuna? :D
Šljaku za moderatora!:cool: :o
Jel okrepu kao :beer: ili nešto drukčije( ;D ) ?
a gle.. jel sljaka oce bit moderator, to nitko ne pita...?
ko' zna zna,a ko' ne zna...nek' pita šljaku!;D
Jedno pitanje: - A koji je to vrag moderator? Jel to nešto za jesti i piti? :D
Šalu na stranu, stvarno ne znam koja su prava i obaveze moderatora da bih se mogao izjasniti. U principu nisam protiv.
nisam ja rekao da bi goga trebalo maknut= Citat =:
Poslao: viki2win
ah....okrepa
Goga bi te skinuli? (istina da ga nema uopće) Šta je ovo pobuna? :D
Šljaku za moderatora!:cool: :o
Moderator može bičovat' i mlatit' svakoga ko nije dobar... :D
Tako je! :rifle: :sheriff: vjeko :D= Citat =:
Poslao: dmi
Moderator može bičovat' i mlatit' svakoga ko nije dobar... :D
gledajte... za moderatora bi forumas trebao imat volje biti... treba odrzavat taj forum koji se moderira, a to ne zelim nikoga tjerati silom da radi... uostalom, vikiju sasvim dobro ide, za sada stigne i sam. da mi se javio da mu treba pomoc onda bismo to rjesavali.. a kako sljaka nije prezagrizen da i sam pita kaj cemu kako i moze li on to, neka za sad ostane kak je.... viki iz kewl :angel:
Da okončamo temu , ja se slažem. Ako čovjeku zapne onda neka počne kukat pa ćemo mu pomoć. O.K.