Ovako pitanje:
dali je moguće ili dali postoji neki progam za c65 da se reproduciraju ti file-ovi, odnosno filmići sa moba??????????????????
Printable View
Ovako pitanje:
dali je moguće ili dali postoji neki progam za c65 da se reproduciraju ti file-ovi, odnosno filmići sa moba??????????????????
nema... ja sam isto tražil neki takav program kad sam imo c65 ali ništa nisam našo
To mi stvarno nema smisla jer mob. ima skoro identičan software kao i CX65, samo što ima cif umjesto vga kamere, ali to ne znači da zato što ne mogu snimati clipove da ih ne mogu i gledati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :closed:= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
...ali eto,tako ti je to na Siemensima...
ima program...kak ne bi imao...ja sam skinula s neta nokia mplayer i super je!!!:)
za link me nemojte traziti...bilo je to davno...:P
zato mozes poslati nekome kome treba ;)
e to mogu...:)
Pošalji 3aTmr-u ili meni pa ćemo (ako se može) staviti na forum tako da bude dostupan.
http://www.miworld.com.sg/mplayer/faq.jsp
s te stranice sam ga ja skinula...malo je poveci pa sam se potrudila naci link...player je fakat ok,a kaj je najbolje BESPLATAN JE...:)
OK, hvala :thumbup:
super, hvala ;)
cekaj malo, to je player za komp? mislim da se ovdje trazio player za mob, ne za komp...
No dobro, hvala na infu svejedno ;)
banec65 je napisao...:
"...odnosno filmići sa moba??????????????????"
pa pretpostavljam da je mislio na kompu...jer svaki mobitel ima automatski ugraden neki program koji ce reproducirat te filmice jer inace ne bi imalo smisla snimanje filmica ak ih nemres gledati...hm...:)
nisi dobro shvatila. njega je zanimao neki player koji bi vrtio te 3gp filmove na njegovom C65 koji NE moze snimati video clipove...
a zooooooooooooooooooo....a ja sam shvatila da mu je trebao player za komp...hm
zato mi i je bilo cudno da svi vi koji imate pojma o mobitelima ne znate neki player koji bi to reproducirao...a da sam ja tutlek to nasla...pa ono...hehe
ali neka...hehe