Ovako hoću da ugasim zvuk kamere dok slikam a neznam kako
Svaka pomoć je dobrodošla, hvala unaprijed.
A ako netko misli da je riješenje na siemensfreeks, grdo se vara jer sam to probao i ništa nisam napravio!!!!!!!!!!! :cry:
Printable View
Ovako hoću da ugasim zvuk kamere dok slikam a neznam kako
Svaka pomoć je dobrodošla, hvala unaprijed.
A ako netko misli da je riješenje na siemensfreeks, grdo se vara jer sam to probao i ništa nisam napravio!!!!!!!!!!! :cry:
3atmr bu ti rekel meni se ne da sad pisati. ono na simens freaksu ti je pravo... možda ti nisi neke dobro napravil, jer sam ja uspio. bok.
Ja sam isto uspio na CX65. OD toolom sam otvorio \\Config\Default direktorij i zamjenio SoundCamera.wav (tako nekako glasi ime, ne znam točno) sa istim tim imenom filea, ali prazan file. Naime, nisam smio brisati taj file jer mi se nakon brisanja CX65 uredno gasio na dnevnoj bazi... :)
Gledaj ovako, ja skinuo taj program i pokrenuo ga na desktopu.= Citat =:
Izvorno postao Stile
On se otvori, ja stisnem kreni, par sek. kasnije napiše mi (done), i to je sve što sam uspio sa tim programom.
Neznam gdje griješim ali nisam ništa novo uspio otvoriti na mobu, točnije taj \\Config\Default direktorij.
Bio bih vam zahvalan za recimo print screen tog pravilnog postupka ili nešto detljnije objašnjenje šta točno da radim sa tim programom i gdje da ga stavim-pokrenem. :comp:
branec vidim da si čaknut... ak ti nisi oda smo svi ostali... ovako: skini onaj program od (vidim da ga već imaš), POSTAVI BRZINU I COM PORT NA PRAVILNO, i onda stisni do it! e onda pokreni neki program za ubacivanje fileova s kompa na mob (npr. data exchange software) i onda umjesto samo jedne mape imaš još dvije... uži u config, onda default i tam imaš cameramelody.wav (mislim da se tak zove) i to izbriši. neće ti se mobitel restartat jer sam ja to na svojem napravil pa je sve bilo dobro... ajde sad probaj pa javi.. mogo bi dat koji rep. bod ... :bunny:
naravno, moras spojiti mob sa kabelom na racunalo kad pokrenes OD program. I onda napravis kako ti je rekao ipavli - pokrenes neki program za rad s memorijom telefona, primjerice MPM (mobile phone manager) - besplatan siemens program - ako ga nemas skini ga na www.siemens-mobile.com
Onda uz pomoc MPM-a pristupis memoriji telefona i u navedeni direktorij izvrsis navedene promjene...
Nadam se da je sad bar malo jasnije...
Pozdrav ;)
= Citat =:
Izvorno postao ipavli19
MA SVE TO STOJI ALI KAKO DA ODREDIM PRAVILNU brzinu I com port????????
Ne znam ali možda ovo znači štogod, moj mob. je c65, sw-version 25, variant: a 404!
= Citat =:
Izvorno postao banec65
HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HV ALA,HVALA,HVALA,
HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HVALA,HV ALA,HVALA,
Sve sam riješio, čak sam izbriao i ona sranja koja nabaci operate na mob i samo ga zaguši.
Još jednom HVALA,HVALA!!!!!!!!!!! :closed: :closed: :closed: :closed: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: