Koji je program najbolji za prebacivanje divx-a na dvd i kako staviti titlove na film
Printable View
Koji je program najbolji za prebacivanje divx-a na dvd i kako staviti titlove na film
koja bi svrha ovoga opce bila?
Pa Da Mu Na Dvd Playeru Igraju Divx-i Ako Mu Dvd Player Ne Podrzava Divx Format!
jedino sto bi mi u ovome bilo logicno je kad bi vise divixa prebacio na jedan dvd i onda cito na playeru u suprotnom je to dosta skup proces da pogledas divx na televizoru
www.titlovi.com tamo ces nac sta ti treba.
evo odlican i besplatan vso DivX to DVD
Sodom zasto skup proces? Jednostavno mi se ne da gledati na monitoru filmove, ljepse mi je na TeVeju!
Dobro prebacit divx u dvd lako ali kako ubaciti titlove u film?
pa jednostavno zato sto je dvd skuplji medij od cd-a.jednostavnije bi ti bilo nabavit kabel i spojit ga na tv,mislim da bi bilo ekonomicnije
pa jel možda imaš TV out na grafičkoj!i spojiš sa TV-om i gledaš sve!
divix u DVD. potpuno nepotreban sport
Nero Vision Express.
Nero nije loš ali treba instalirati mpeg encodere koje nero prepoznaje.
S nekima imaproblema.
Ako imaš filmove u divx-u prvo im moraš dodati titlove što i nije baš lagan posao.
Titlova (dosta njih)možeš skinuti na gore obilježenoj adresi.
Ali možeš imat problema prlikikom ubacivanja titlova Npr.titlovi"kasne" prekratko se zadržavaju na ekranu ili predugo,visoko su na ekranu i sl.
Odgovore na sve ovo da ti ne bih sad dužio potražći ovdje:http://www.pmfst.hr/~abss77/
E sad kad si to sve složio kako treba,moraš i konvertirati za zapeći na dvd.
Najlaganiji ti je win dvd creator koji usput ima i neke predloške zameni i slično.
Kad dovrši konverziju odmah i prži na dvd.
čak je malko i brži od nera.
A ako želliš još odgovora ili nešto javi se na mail
da sad ne tražim da li ću ja imat na tom dvd-u uopće titlove koje sam imao na divx-u